ComPilot Air II gebruiken

Toepassingen

ComPilot Air II gebruiken om te telefoneren

ComPilot Air II brengt een draadloze verbinding tot stand met elke mobiele telefoon waarop Bluetooth™ is ingeschakeld, voor handsfree telefoongebruik. Zorg er wel voor dat de koppelings- en verbindingsprocedures zijn uitgevoerd.

Meer informatie

ComPilot Air II for phone calls

De ComPilot Air II gebruiken als audiostreamer

Stream audio draadloos naar de hoortoestellen vanaf elke audiobron waarop Bluetooth is ingeschakeld, bijvoorbeeld Phonak TVLink, mobiele telefoons of tablets.

ComPilot Air II with TVLink II

ComPilot Air II gebruiken met een computer/laptop

Sluit de Phonak ComPilot Air II eenvoudig aan op een computer voor IP-telefonie, zoals Skype-gesprekken, of om via hoortoestellen te luisteren naar muziek. Klik hier voor gedetailleerde instructies.

Gids: Connecting Phonak ComPilot to PC/Laptop

using the Sennheiser BTD 500 adapter, REF: 076-0856