Ondersteuning voor Phonak RemoteControl App

Veelgestelde vragen

App Remote Control Splash Page Smartphone

V: Is de app gratis?

A:

Ja.

V: De app start de koppelingsprocedure niet en het startscherm blijft staan. Wat moet ik doen?

A:

• Controleer de smartphone en het bijbehorende besturingssysteem (OS). De app vereist Apple iOS 7 of 8, of op Android versie 4.0 of later.
  • Controleer of Bluetooth op de telefoon is ingeschakeld.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Probeer het dan nog eens.

V: Hoe moet mijn cliënt de app koppelen met een streamer?

A:

Stapsgewijze instructies voor hoe u de app koppelt, worden weergegeven wanneer de app is gestart. Raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing voor aanvullende instructies.

Opmerking: de streamer moet eenmaal met Phonak Target worden verbonden, en de afstandsbedieningsfunctie moet op de streamer worden ingeschakeld.

V: Zijn de aanvullende koppelingsstappen nodig om de app te kunnen gebruiken met een iPhone?

A:

Niet alleen de app moet worden gekoppeld, maar ook uw iPhone moet met de Phonak-streamer worden gekoppeld.

Zorg ervoor dat de Phonak-streamer in de koppelmodus staat. Selecteer in de iOS-instellingen de optie Bluetooth en selecteer uw [naam van toestel] in de lijst.

V: Moet de RemoteControl App worden gekoppeld met het hoortoestel?

A:

Nee. De app hoeft alleen met een Phonak-streamer, zoals ComPilot II of ComPilot Air II, te worden gekoppeld.

V: Moet de app worden geprogrammeerd met de Phonak-aanpassoftware?

A:

Nee. Een cliënt kan de app downloaden en gebruiken wanneer hij of zij dat wil.

V: Kan een cliënt één streamer verbinden met meerdere telefoons waarop de Phonak RemoteControl App wordt uitgevoerd?

A:

Nee. Een Phonak-streamer kan maar worden verbonden

met één Phonak RemoteControl App tegelijk.