Ondersteuning voor Phonak RemoteControl App

Overzicht

App RemoteControl Smartphone

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Phonak RemoteControl App

Only works with an body worn streaming device such as ComPilot II or ComPilot Air II

Overige gidsen

Gids: Overview of the Wireless Communication Portfolio

for professionals and consumers

Video: Het Draadloze Communicatie Portfolio van Phonak, de draadloze accessoires voor Venture en meer

Compatibiliteit met RemoteControl App

Veel Phonak-apparaten kunnen met elkaar communiceren. Ontdek welke producten compatibel zijn.

compatibiliteit

EasyCall II Smartphone App Remote Control

Veelgestelde vragen

V: Is de app gratis?

A:

Ja.

V: De app start de koppelingsprocedure niet en het startscherm blijft staan. Wat moet ik doen?

A:

• Controleer de smartphone en het bijbehorende besturingssysteem (OS). De app vereist Apple iOS 7 of 8, of op Android versie 4.0 of later.
  • Controleer of Bluetooth op de telefoon is ingeschakeld.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Probeer het dan nog eens.