Hjælp til myPhonak Junior app

Oversigt

Hold kontakten med børn og deres familier via myPhonak Junior appen, der er nem at bruge, og som opretter forbindelse direkte til kompatible høreapparater fra Phonak.

Brugervejledning

User Guide: myPhonak Junior app

Adobe Acrobat Reader skal være installeret for at kunne læse brugsanvisningen. Du kan downloade programmet på Adobe.com. Kontakt din forhandler for at få tilsendt en gratis brugsanvisning i papirform. Vi afsender et eksemplar inden for syv dage.

Andre downloads

Guide: myPhonak Junior app - candidacy checklist

Guide: eSolutions – adding value to your business - Fast Facts

Ofte stillede spørgsmål

Gå til afsnittet Ofte stillede spørgsmål for myPhonak Junior appen