Phonak TV Connector tilbehør til høreapparater – set forfra.

TV Connector til høreapparater

Phonak TV Connector er trådløst tilbehør til høreapparater, som streamer TV og musik direkte til dine høreapparater og laver dermed dine Bluetooth® aktiverede høreapparater om til trådløse stereo headsets. En simpel løsning med plug and play fungerer med TV og andre lydkilder, som støtter direkte tilkoblingsmuligheder til høreapparaterne Lumity, Paradise og Marvel.

• Nem opsætning med plug and play og automatisk registrering af kompatibelt høreapparat
  • Nyd førsteklasses lydkvalitet
  • Stream fra alle TV og stereosystemer¹ til et ubegrænset antal høreapparater
TV Connector

Jeg kan virkelig godt lide Phonak TV Connector. Min familie har altid beklaget sig over, at TV'et var alt for højt skruet op. Nu er der endelig en løsning, og den er helt trådløs.

Afslappet ung kvinde ligger på en sofa og ser TV i en loftslejlighed. Smart bydekoration i loftet og vindue.
Natalie Wilkinson Bruger af Phonak TV Connector
Afslappet ung kvinde ligger på en sofa og ser TV i en loftslejlighed. Smart bydekoration i loftet og vindue.
To glade kvinder ligger på sofaen og ser TV
Ser TV hjemme. Nydelig ung mand ser TV og smiler, mens han sidder på sofaen derhjemme

Hardware- og softwarefunktioner

Til personer med hørenedsættelse kan det være en udfordring at se TV, lytte til musik eller nyde en film. Der kan være baggrundsstøj, det kan være svært at finde den rigtige lydindstilling for alle i lokalet, og så kan musik og lydeffekter over dialogen gøre det svært at følge med i samtaler på skærmen. TV Connector er en nyttig streamingløsning til høreapparaterne og har forskellige funktioner, som kan optimere din underholdningsoplevelse.

Streaming på lang afstand

Du kan nemt oprette forbindelse til dit TV trådløst, og du kan bevæge dig frit rundt inden for en transmissionsområde op til 15 meter.

Lang batterilevetid

Nyd op til 80 timers underholdning med ét batteri.

Energibesparende

Den patenterede 2,4 GHz streamingprotokol leverer energibesparende lydstreaming fra alle TV, PC og Hi-Fi-systemer. Denne lydstreamingmetode kan hjælpe dit høreapparatbatteri med at holde længere.

Individuel indstilling af volumen

Indstil volumen på streamet lyd direkte på dine høreapparater uafhængigt af TV'ets volumen.

Nemme tilkoblingsmuligheder

Indledende automatisk parring med kompatible høreapparater på nogle få nemme trin, lige så snart de registreres inden for 1 meters afstand.

Førsteklasses lyd

Se og lyt til dine foretrukne serier, film og musik med førsteklasses lyd, og få en mere fyldig underholdningsoplevelse.

Mulighed for at flere kan lytte

Se TV sammen med din familie og venner med ét unikt apparat forbundet med et ubegrænset antal høreapparater.

Phonak TV Connector tilbehør til høreapparater – set bagfra.

Opsætning af TV Connector

Du kan begynde at gøre din underholdningsoplevelse bedre på blot nogle få trin ved at tænde for dit TV og TV Connector. Dine høreapparater vil automatisk modtage lydsignalet, hver gang du er i nærheden af dit TV.

Kvinde, som står indenfor med hendes laptop i hænderne.

Find en hørespecialist

Vi kan hjælpe dig med at finde en hørespecialist i nærheden af dig, uanset om du søger yderligere oplysninger om hørenedsættelse eller ønsker at komme i gang på din rejse mod en bedre hørelse.

Man's hand typing on touchscreen of digital tablet

Tilkoblingsmuligheder og kompatibilitet

TV Connector er klar med det samme ved hjælp af plug and play og kan tilsluttes stort set alle TV, PC og Hi-Fi-systemer. Når de er først er konfigureret, vil dine Bluetooth® aktiverede høreapparater automatisk blive parret med TV Connector, som er kompatibel med alle høreapparater på Lumity, Paradise og Marvel platformen.

læge som skriver notater, mens hun ser på sin laptop

Er du hørespecialist?

Bestil produkter, tjek garantistatussen på Phonak produkter og meget mere i vores onlinebutik.

Fodnoter

*Bluetooth® ordmærket og logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse fra Sonova AG's side sker under licens.

1 Legarth, S., Latzel, M. & Rodrigues, T. (2018). Media streaming: The sound quality wearers prefer, Phonak Field Study News, hentet fra www.phonak.com/evidence, åbnet 17. oktober 2018.