Hjælp til Phonak Audéo™ Marvel

Overblik

Betjeningsvejledning

User Guide: Audéo M-R

User Guide: Audeo M

Øvrige vejledninger

Guide: Phonak Power Pack

Guide: Phonak Charger Case Combi

How To's - Direct connectivity

Video: How to install and use the TV Connector

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg forbindelse fra mine Phonak Audéo M-høreapparater til min iPhone?

1.    Gå til iPhone-startskærmen, og tryk på ikonet "Indstillinger".
2.    Tryk på ikonet "Bluetooth" i menuen Indstillinger.
3.    Tryk på skyderen ud for Bluetooth for at slå Bluetooth til.
4.    Sluk for dine Audéo M-høreapparater, og tænd dem igen efter 5 sekunder.
5.    Efter nogle sekunder vises navnet på dit Audéo M på iPhone-skærmen. Tryk på navnet for at vælge det.
6.    Nu vises meddelelsen "Anmodning om Bluetooth-parring". Tryk på "Dan par".
7.    Der høres en biplyd i det parrede høreapparat.
8.    Din iPhone er nu tilsluttet Audéo M-høreapparaterne

Når jeg opretter forbindelse til min mobiltelefon, får jeg først vist "Håndfri" og derefter navnet på høreapparatet på skærmen. Hvorfor?

Det er helt normalt, når der er tale om en Bluetooth-forbindelse. Navnet på det trådløse Phonak Audéo M-høreapparat med Bluetooth vises på skærmen efter et par sekunder.