Hjælp til Phonak Audéo™ Paradise

Oversigt

Betjeningsvejledning

User Guide: Audéo P-312/13T

User Guide: Audéo P-R/RT

Øvrige vejledninger

Quick Guide: Mini Charger Case

Guide: Phonak Power Pack

Guide: Phonak Charger Case Combi

Sådan gør du – direkte tilkoblingsmuligheder

Video: Sådan installeres og anvendes TV Connector

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg forbindelse fra mine Phonak Audéo P-høreapparater til min iPhone?

1.    Gå til iPhone-startskærmen, og tryk på ikonet "Indstillinger".
2.    Tryk på ikonet "Bluetooth" i menuen Indstillinger.
3.    Tryk på skyderen ud for Bluetooth for at slå Bluetooth til.
4.    Sluk for dine Marvel-høreapparater, og tænd dem igen efter 5 sekunder.
5.    Efter nogle sekunder vises navnet på dit Marvel-høreapparat på iPhone-skærmen. Tryk på navnet for at vælge det.
6.    Nu vises meddelelsen "Anmodning om Bluetooth-parring". Tryk på "Dan par".
7.    Der høres en biplyd i det parrede høreapparat.
8.    Din iPhone er nu tilsluttet Audéo P-høreapparaterne

Du kan finde flere oplysninger på https://product-support.phonak.com/