Hjælp til Phonak Audéo™ Paradise

Oversigt

Betjeningsvejledning

User Guide: Audéo P-312/13T

User Guide: Audéo P-R/RT

Øvrige vejledninger

Quick Guide: Mini Charger Case

Guide: Phonak Power Pack

Guide: Phonak Charger Case Combi

Sådan gør du – direkte tilkoblingsmuligheder

Video: Sådan installeres og anvendes TV Connector

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg forbindelse fra mine Phonak Audéo P høreapparater til min iPhone?

1.    Gå til iPhone startskærmen, og tryk på ikonet "Indstillinger".
2.    Tryk på ikonet "Bluetooth" i menuen Indstillinger.
3.    Tryk på skyderen ud for Bluetooth for at slå Bluetooth til.
4.    Sluk for dine Marvel-høreapparater, og tænd dem igen efter 5 sekunder.
5.    Efter nogle sekunder vises navnet på dit Marvel-høreapparat på iPhone-skærmen. Tryk på navnet for at vælge det.
6.    Nu vises meddelelsen "Anmodning om Bluetooth-parring". Tryk på "Dan par".
7.    Der høres en biplyd i det parrede høreapparat.
8.    Din iPhone er nu tilsluttet Audéo P-høreapparaterne

Du kan finde flere oplysninger på https://product-support.phonak.com/

Se alle ofte stillede spørgsmål

Bemærk, at eksemplarer på papir og tidligere versioner af betjeningsvejledninger vil blive sendt på anmodning. Vi afsender et eksemplar inden for syv dage. Kontakt din lokale Phonak distributør, hvis du ikke kan finde den betjeningsvejledning, som du skal bruge. Find de lokale kontaktoplysninger ved at vælge dit land her.