Virto Paradise

Ofte stillede spørgsmål om Virto Paradise

Generelt

Hvordan er CeruStop bøsningerne blevet forbedret til Titanium?

I det nye design af CeruStop er skiven nedsænket i skallen af titanium i stedet for at være anbragt på overfladen. Det nye design giver mulighed for et ekstra lag klæbemiddel og lakering for at sikre en effektiv samling. Dette vil også hjælpe med at reducere slitage, da kontakten med snavs i øregangen begrænses. CeruStop skiver i skaller af titanium har nu den samme holdbarhed som skaller af akryl i hele levetiden. Denne forbedring er nu implementeret i ALLE nye bestillinger og genbestillinger af Virto Titanium.

Hvad er Biometrisk Kalibrering?

For at optimere høreapparatets retningsrespons, udtrækkes 1600 datapunkter fra klientens øreaftryk, hvormed der i designet kan tages højde for den effekt, klientens øreanatomi har på indgående lydbølger. Resultatet er en brugerkalibreret og mere præcis beamformer, der giver op til 2 dB bedre retningsbestemmelse for modeller med to mikrofoner1.

Hvad er AOV?

AOV tager hensyn til den enkelte klients særlige karakteristika, herunder den audiometriske konfiguration, risiko for feedback, okklusion, fordel ved direkte lyd og behovet for forstærkning af lave frekvenser. Den patenterede formel opretter derefter en individualiseret ventilationsstørrelse og -form specifikt for hver klient. Vi anbefaler, at du vælger AOV til hver formstøbte apparat, da interne data viser, at høreapparater med AOV returneres sjældnere end høreapparater med standard ventilationer.

Hvad er batterilevetiden i Virto P-312?

Batterilevetiden for Virto P-312 afhænger af, hvor ofte og hvor længe høreapparaterne bruges til at streame medier. Den gennemsnitlige bruger får 60 timers brug fra et batteri i størrelse 312. Dette beregnes på baggrund af 16 timers daglig brug med 8 timers AutoSense OS™ 3.0, 4 timers Bluetooth streaming og 4 timers brug af TV Connector. Uden trådløs streaming får brugeren 83 timers batterilevetid (ca. en uge for den gennemsnitlige høreapparatbruger) ud af et størrelse 312 batteri.

Er Virto P høreapparater vandtætte?

Virto P-Titanium og Virto P-10 NW O er begge klassificeret i henhold til IP68. Det betyder, at høreapparaterne tålte kontinuerlig nedsænkning i 1 meter vand i 60 minutter såvel som 8 timer i et støvkammer i henhold til standarden IEC60529. Virto P-312 og Virto P-312 NW O er ikke IP-klassificeret.

Selvom nogle modeller er klassificeret som vandafvisende, er Virto Paradise høreapparater ikke vandtætte og bør tages ud før bruse- eller karbad, svømning eller enhver anden aktivitet, der vil udsætte høreapparatet for vand eller megen fugt.

Kan Virto Paradise bestilles ved brug af en digitalt scannet fil af øreaftrykket?

Vi accepterer følgende filtyper for alle bestillinger på brugertilpassede høreapparater:
.asc, .xyz, .txt, .stl, .mgx, .mdck, .gz

Kan Virto P-312 bestilles uden en trykknap?

Nej. En trykknap er nødvendig for at benytte funktionen med Bluetooth tilkoblingsmuligheder i Paradise. Kun de ikke-trådløse Virto P modeller kan bestilles uden en trykknap.

Hvordan kan jeg sikre, at klienten ikke ændrer lydstyrke eller programmer under isætning?

Når batteriskuffen lukkes, er der som standard en forsinkelse på 6 sekunder, før høreapparatet tændes. I løbet af dette tidsrum er trykknappen ikke aktiv, og der kommer ingen lydforstærkning fra høreapparatet. Høreapparatet kan programmeres til at have en opstartsforsinkelse på op til 12 sekunder.

Tilkoblingsmuligheder

Hvordan besvarer man opkald ved hjælp af trykknappen på Virto P-312?

Et indgående opkald besvares ved et hurtigt tryk på knappen på et af høreapparaterne. For at afvise et opkald skal man blot holde knappen nede i mindst to sekunder. Dette kan gøres ved hjælp af trykknappen på et af høreapparaterne.

Er det sikkert at have en Bluetooth antenne i øret?

Mængden af radiofrekvensenergi, som kroppen udsættes for, er så lille, at der ikke er nogen forventede risici.

Hvordan aktiveres Bluetooth parring i Virto P-312?

For at aktivere Bluetooth parringstilstand i Virto P-312 skal du åbne og derefter lukke batteriskuffen. Parringstilstand vil være aktiv i tre minutter.

Har Virto P-312 flytilstand?

Ja, for at aktivere flytilstand skal du åbne batteriskuffen på høreapparatet og derefter holde knappen nede i syv sekunder, mens du lukker batteriskuffen. Mens du er i flytilstand, fungerer høreapparatet normalt, men kan ikke oprette forbindelse til eller streame fra en parret Bluetooth enhed. Du deaktiverer flytilstand ved at åbne og lukke batteriskuffen.

Hvilke Phonak apps er kompatible med Virto P-312?

Virto P er kompatibel med myPhonak app og myCall-to-Text app og kan bruges til at streame fra tusinder af ekstra tredjepartsapps.

RogerDirect™

Hvad er streamingafstanden for RogerDirect med Virto P-312?

Streamingafstanden afhænger af flere faktorer, herunder hvor dybt i øret Virto P-312 er placeret, hvilke RogerTM sender og modtagere der bruges, og hvilket miljø Roger streames i og antallet af konkurrerende trådløse signaler i området. Bemærk, at Roger har en længere streamingafstand indendørs end udendørs på grund af refleksioner af signalet fra væggene.

Kan RogerDirect og Virto P-312 bruges sammen med en eksisterende Roger mikrofon?

Ja, Virto P-312 er kompatibel med alle eksisterende Roger mikrofoner.

Ofte stillede spørgsmål om Virto P-Titanium

Er Virto P-Titanium høreapparaterne vandtætte?

Selvom Virto P-Titanium har klassificeringen IP68, er høreapparaterne ikke vandtætte og bør tages ud før bruse- eller karbad, svømning eller enhver anden aktivitet, der vil udsætte høreapparatet for vand eller megen fugt.

Hvorfor skal jeg benytte Titanium FitGuide ved bestilling af Virto Paradise Titanium?

Titanium FitGuide (TFG) er designet til at måle øregangens fleksibilitet. Når TFG bruges, får over 50 % af høreapparatbrugerne en endnu mere diskret tilpasning af Virto P-Titanium med i gennemsnit 2,5 mm2. På grund af dette anbefaler vi at tage mål på klienten ved hjælp af TFG ved alle Virto Titanium ordrer.

Bør TFG målinger udføres før eller efter aftrykket?

TFG målingerne skal udføres, før aftrykket tages, da processen med at tage aftryk af øret undertiden kan øge følsomheden i øregangen.

Skal jeg bruge EasyView Otoblock (EVOB) ved mine Virto P-Titanium bestillinger?

Brug af EVOB giver i gennemsnit 6 mm yderligere oplysninger om dit øreaftryk i forhold til en traditionel bomulds- eller skum otoblock3. Selvom det ikke er nødvendigt at bruge EasyView Otoblock (EVOB) for at bestille Virto P-Titanium, er der brug for et dybt øreaftryk for at sikre, at vi kan fremstille et mere diskret høreapparat.

Kan jeg selv modificere skallen på Virto P-Titanium i butikken?

Nej, Virto P-Titanium er ikke designet til at blive repareret i butikken. Alle genbestillinger og reparationer skal sendes til Phonak.

Er Virto P-Titanium kompatibel med Roger mikrofoner?

Hvis høreapparatet er udstyret med en t-spole, kan en Roger MyLink bruges til at oprette forbindelse til Roger mikrofoner.

Kan Virto P-Titanium tilpasses med myPhonak app?

Nej, Virto P-Titanium er ikke Bluetooth kompatibel og kan ikke tilpasses med myPhonak app.

Hvorfor valgte I titanium i stedet for andre materialemuligheder?

Titanium er 15 gange stærkere end akryl, så det kan fremstilles i halv tykkelse og stadig bevare styrken. De tynde vægge på skaller af titanium giver 30% mere indvendig plads, hvilket kan udnyttes til at gøre IIC så små som mulig eller til at få plads til en større ventilation eller højttaler. Vi anvender titanium af medicinsk kvalitet, som kan være en hjælp til de personer, der ikke kan tåle skaller af akryl. Små mængder klæbemiddel baseret på akryl anvendes i samlingerne på de brugertilpassede skaller af titanium, så derfor er der en lille risiko for, at en person, som er meget allergisk over for akryl, kan opleve en allergisk reaktion.

Packshot Virto B-Titanium