Parring af ComPilot/ComPilot II/ComPilot Air II og TVLink II

Vejledning til parring

Brug af ComPilot, ComPilot II eller ComPilot Air II med TVLink II til fjernsyn

Enhederne bør være inden for 5 meter under parringen. Det kan tage op til 2 minutter, før enhederne er parret og indikatorlamperne lyser blåt.

Vælg den enhed, der skal parres, i trin 1.

Trin 1: ComPilot/ComPilot II

ComPilot/ComPilot II: Tryk samtidig på knapperne <> og knappen + i 2 sekunder, indtil lydindikatorlampen begynder at blinke hurtigt med et blåt lys.

Trin 1: ComPilot Air II

ComPilot Air II: Hold lydstyrkeknappen + nede, mens du tænder ComPilot Air II, indtil lydindikatorlampen begynder at blinke hurtigt med et blåt lys.

Trin 2

Tryk på parringsknappen på TVLink II-basen, hvilket får Bluetooth-indikatorlampen til at blinke blåt hurtigt.

Video: Daglig brug af Phonak ComPilot med TVLink S