Brug af ComPilot

Brugssituationer

Brug af ComPilot til telefonopkald

ComPilot kan tilsluttes trådløst til mobiltelefoner, der understøtter Bluetooth™, og anvendes til håndfri samtale. Sørg for at parring og tilslutning foretages korrekt.

Få mere at vide

Video: Foretage opkald

Brug af ComPilot som lydstreamer

Stream lyd trådløst til høreapparatet fra Bluetooth™-kompatible lydkilder, f.eks. Phonak TVLink, mobiltelefoner, tablets eller direkte via en 3,5 mm jack-indgang.

ComPilot MP3 Outline

Brug af ComPilot med en computer / laptop

Du kan let tilslutte din Phonak ComPilot til din computer for at foretage IP-telefoni, f.eks. Skype-opkald, eller lytte til musik gennem dine høreapparater.

Guide: Connecting Phonak ComPilot to PC/Laptop

using the Sennheiser BTD 500 adapter, REF: 076-0856

Using ComPilot with a Computer / Laptop