Hjælp til Phonak EasyCall/EasyCall II

Ofte stillede spørgsmål

Beautyshot EasyCall II

Spørgsmål: Hvilke høreapparater er kompatible med EasyCall eller EasyCall II?

Svar:

Venture-høreapparater er kun kompatible med EasyCall II. Spice- og Quest-høreapparater er kun kompatible med EasyCall.

Spørgsmål: Er det muligt at lytte til musik med EasyCall?

Svar:

Nej. Funktionen gælder kun telefonbrug.

Spørgsmål: Hvad er batteritiden og -forbruget med EasyCall?

Svar:

Standbytiden indtil næste opladning er op til 10 dage for begge modeller.

Taletiden med EasyCall er op til 8 timer.

Taletiden med EasyCall II er op til 10 timer.

Spørgsmål: Bruger EasyCall telefonens batteri?

Svar:

Nej. Den har sit eget genopladelige batteri med en mikro-USB-port til opladning.

Spørgsmål: Er det nødvendigt at oprette forbindelse til Phonak Target for at bruge EasyCall?

Svar:

Nej. Det er kun nødvendigt at parre den med telefonen via Bluetooth. Forbindelsen til høreapparatet fungerer med det samme.

Spørgsmål: Hvor mange telefoner er det muligt at parre med EasyCall?

Svar:

Op til otte telefoner. Det anbefales dog at lade EasyCall være permanent knyttet til den samme mobiltelefon for at sikre, at enheden ikke glemmes eller forlægges.

Spørgsmål: Er det nødvendigt med en Bluetooth™-aktiveret telefon for at anvende EasyCall?

Svar:

Ja. EasyCall fungerer, så længe Bluetooth™ er aktiveret på telefonen (HSP- eller HFP-profil).