Hjælp til Phonak RemoteControl-appen

Ofte stillede spørgsmål

App Remote Control Splash Page Smartphone

Spørgsmål: Er appen gratis?

Svar:

Ja.

Spørgsmål: Appen starter ikke parringen og forbliver på startskærmen. Hvad skal jeg gøre?

Svar:

• Kontrollér smartphonen og operativsystemet (OS). Appen kræver iOS 7 eller 8 eller Android 4.0 eller nyere.
  • Aktivér Bluetooth på smartphonen.
  • Slet og geninstallér appen.

Spørgsmål: Hvordan parrer min patient appen med en streamer?

Svar:

Den trinvise vejledning til parring med appen vises, når appen starter. Se også betjeningsvejledningen for yderligere oplysninger.

Bemærk: Streameren skal være tilsluttet Phonak Target, og fjernbetjeningsfunktionen skal aktiveres på streameren.

Spørgsmål: Skal der foretages yderligere parring, når appen skal bruges med en iPhone?

Svar:

Ud over parringen med appen skal iPhonen også parres med Phonak-streameren.

Sørg for, at Phonak-streameren er i parringstilstand. iOS: Åbn Indstillinger, vælg Bluetooth, og vælg enhedens navn på listen.

Bemærk: Kompatible iPhone-modeller: 4s, 5, 5C, 5s, 6 og 6 Plus.

Spørgsmål: Skal RemoteControl-appen parres med høreapparatet?

Svar:

Nej. Appen skal kun parres med en Phonak-streamer såsom ComPilot II eller ComPilot Air II.

Spørgsmål: Skal appen konfigureres til brug vha. Phonak-tilpasningssoftware?

Svar:

Nej. Patienten kan selv downloade og bruge appen, når han/hun vil.

Spørgsmål: Kan en patient slutte én streamer til flere smartphones med RemoteControl-appen?

Svar:

Nej. En Phonak-streamer kan kun tilsluttes

én Phonak RemoteControl-app ad gangen.