Hjælp til Phonak RemoteControl-appen

Overblik

App RemoteControl Smartphone

Betjeningsvejledning

User Guide: Phonak RemoteControl App

Only works with an body worn streaming device such as ComPilot II or ComPilot Air II

Øvrige vejledninger

Guide: Overview of the Wireless Communication Portfolio

for professionals and consumers

Guide: Skinit – instruktioner

for professionals and consumers

Video: Phonaks sortiment af trådløse kommunikationsenheder, trådløst tilbehør til Venture m.m.

RemoteControl-appen – kompatibilitet

Mange Phonak-enheder kan kommunikere med hinanden. Find ud af, hvilke produkter er kompatible.

compatibility

EasyCall II Smartphone App Remote Control

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Er appen gratis?

Svar:

Ja.

Spørgsmål: Appen starter ikke parringen og forbliver på startskærmen. Hvad skal jeg gøre?

Svar:

• Kontrollér smartphonen og operativsystemet (OS). Appen kræver iOS 7 eller 8 eller Android 4.0 eller nyere.
  • Aktivér Bluetooth på smartphonen.
  • Slet og geninstallér appen.