Hjælp til Roger™ Dynamic SoundField

Overblik

Beautyshot Roger DigiMaster

Betjeningsvejledning

Guide: Hurtigvejledning til Roger SF Touchscreen Mic

User Guide: Roger inspiro SoundField

Øvrige vejledninger

Guide: Desk stand for DigiMaster

Guide: Dynamic SoundField

Installation instructions

Brochure: Roger SoundField for education

Sådan gør du-videoer

Video: Opstilling af gulvholder

Video: Opstilling af trebenet stativ

Video: Opsætning af vægmonteringssæt

Video: Indstilling af volumen

Video: Anbringelsessteder

Video: Sådan bruges tilbehøret

Video: fortsæt

Video: Opstilling af bordholder

Video: Opdatering af firmware

Guide: Roger DigiMaster X

Installation instructions

Video: Parring af Bluetooth enhed

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor mange rum pr. bygning kan Roger Dynamic SoundField bruges i?

Svar:

Roger Dynamic SoundField-systemer kan uden begrænsninger anvendes i alle klasselokaler på en skole. Den intelligente digitale transmissionsteknologi gør kanalskift og planlægning overflødige.

Spørgsmål: Hvor i klasselokalet skal DigiMaster 5000-højttaleren placeres?

Svar:

Optimalt skal DigiMaster 5000 placeres enten forrest eller bagerst i klasselokalet på sin gulvstand eller monteret på væggen.

For at opnå en ideel placering anbefales det at tage højde for følgende aspekter:

• Undgå støjkilder mellem DigiMaster 5000 og eleverne.
  • Undgå strømkabler mellem DigiMaster 5000 og stikkontakten.
  • Vælg en placering, der ikke forstyrrer lærerens eller elevernes bevægelsesruter.