Hjælp til Roger™ Focus

Oversigt

Beautyshot Roger Focus and Roger Inspiro

Betjeningsvejledning

User Guide: Roger Focus

Øvrige vejledninger

Guide: Wireless Hearing aids Factsheet

Quest

Guide: Wireless Hearing aids Factsheet

Venture

Instruktioner

Video: Sådan slutter du Roger Focus til en mikrofon

Video: Sådan isætter du et batteri i Roger Focus

Video: Sådan tændes Roger Focus

Beautyshot Roger Focus and Roger Inspiro

Roger™ Focus – kompatibilitet

Alle Roger mikrofoner er kompatible med Roger Focus.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan ændrer jeg volumen?

Svar: Hvis du vil ændre volumen, skal du trykke på knappen én gang for hvert trin (2 dB) for at øge volumen fra fabriksindstillingen niveau  op  til den maksimale lydstyrke (4 trin = + 8 dB). For hvert tryk lyder der et bip. Når den maksimale volumen er nået, lyder der to bip (middel, høj).  Når den maksimale volumen er nået, ændres lydstyrken til den minimale volumen ved næste tryk (-8 dB fra fabriksindstillingen). Ved yderligere tryk øges volumen igen i trin af 2 dB. Det er et loop princip. Når standard volumen (fabriksniveau: 0) er nået, lyder der et længere bip.

Spørgsmål: Hvordan indstiller jeg lydstyrken med Roger inspiro (EasyGain)?

Svar: Lydstyrken kan også ændres med EasyGain funktionen i Roger inspiro. Både EasyGain- og volumenknappen ændrer udgangsniveauet på samme måde. Den valgte indstilling af lydstyrke bevares, indtil den ændres igen med VC knappen eller med EasyGain funktionen i Roger inspiro. Når  tændes eller slukkes, vil et batteriskift eller en automatisk genstart af enheden ikke ændre lydstyrken. Volumen er fra fabrikken (fabriksindstilling) 68 dBA i frit felt.

Se alle ofte stillede spørgsmål

• Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe!

Send os en e-mail, eller ring til en Phonak-supportmedarbejder.

• telefonnummer