Hjælp til Roger™ Focus II

Overblik

Betjeningsvejledning

User Guide: Roger Focus II-312 batteri

User Guide: Roger Focus II genopladelig

Øvrige vejledninger

Guide: Skinit – instruktioner

for consumers

Instruktioner

Video: Sådan slutter du Roger Focus til en mikrofon

Video: Sådan isætter du et batteri i Roger Focus

Video: Sådan tændes Roger Focus

Roger Focus II kompatibilitet

Alle Roger mikrofoner er kompatible med Roger Focus.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan ændrer jeg lydstyrken?

Svar:

Hvis du vil ændre lydstyrken, skal du trykke på knappen én gang for hvert trin (2 dB) for at øge lydstyrken fra fabriksindstillingen

op

til den maksimale lydstyrke (4 trin = + 8 dB). For hvert tryk lyder der et bip. Når den maksimale lydstyrke er nået, lyder der to bip (middel, høj).

Når den maksimale lydstyrke er nået, ændres lydstyrken til den minimale lydstyrke ved næste tryk (-8 dB fra fabriksindstillingen). Ved yderligere tryk øges lydstyrken igen i trin af 2 dB. Det er en løkkeprincip. Når standardlydstyrken (fabriksniveau: 0) er nået, lyder der et længere bip.

Spørgsmål: Hvordan indstiller jeg lydstyrken med Roger inspiro (EasyGain)?

Svar:

Lydstyrken kan også ændres med EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Både EasyGain- og lydstyrkereguleringsknappen ændrer udgangsniveauet på samme måde. Den valgte indstilling af lydstyrke bevares, indtil den ændres igen med VC-knappen eller med EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Selv hvis

enheden tændes eller slukkes, batteriet skiftes eller enheden genstartes automatisk, ændres lydstyrken ikke. Lydstyrken er fra fabrikken (fabriksindstilling) 68 dBA i frit felt.