Hjælp til Roger™ Focus

Overblik

Beautyshot Roger Focus and Roger Inspiro

Betjeningsvejledning

User Guide: Roger Focus

Øvrige vejledninger

Guide: Skinit – instruktioner

for consumers

Guide: Wireless Hearing aids Factsheet

Quest

Guide: Wireless Hearing aids Factsheet

Venture

Instruktioner

Video: Sådan slutter du Roger Focus til en mikrofon

Video: Sådan isætter du et batteri i Roger Focus

Video: Sådan tændes Roger Focus

76845632

Roger™ Focus Compatibility

All Roger microphones are compatible with Roger Focus.

Roger™ Focus – kompatibilitet

Mange Phonak-enheder kan kommunikere med hinanden. Find ud af, hvilke produkter er kompatible.

compatibility

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan ændrer jeg lydstyrken?

Svar:

Hvis du vil ændre lydstyrken, skal du trykke på knappen én gang for hvert trin (2 dB) for at øge lydstyrken fra fabriksindstillingen

op

til den maksimale lydstyrke (4 trin = + 8 dB). For hvert tryk lyder der et bip. Når den maksimale lydstyrke er nået, lyder der to bip (middel, høj).

Når den maksimale lydstyrke er nået, ændres lydstyrken til den minimale lydstyrke ved næste tryk (-8 dB fra fabriksindstillingen). Ved yderligere tryk øges lydstyrken igen i trin af 2 dB. Det er en løkkeprincip. Når standardlydstyrken (fabriksniveau: 0) er nået, lyder der et længere bip.

Spørgsmål: Hvordan indstiller jeg lydstyrken med Roger inspiro (EasyGain)?

Svar:

Lydstyrken kan også ændres med EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Både EasyGain- og lydstyrkereguleringsknappen ændrer udgangsniveauet på samme måde. Den valgte indstilling af lydstyrke bevares, indtil den ændres igen med VC-knappen eller med EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Selv hvis

enheden tændes eller slukkes, batteriet skiftes eller enheden genstartes automatisk, ændres lydstyrken ikke. Lydstyrken er fra fabrikken (fabriksindstilling) 68 dBA i frit felt.