Hjælp til Roger™ modtagere

Ofte stillede spørgsmål

Roger EasyPen Family
Roger modtager

Installation af RogerDirect og Roger

Spørgsmål: Hvad er RogerDirect?

Svar: RogerDirect er en funktion i Phonak Marvel høreapparatet. RogerDirect er en nyhed fra Phonak, som gør det muligt, at Roger mikrofoner som de første på markedet kan streame direkte til høreapparater.  Efter en enkel installation af Roger modtageren kan klienterne nyde godt af den gennemprøvede Roger kvalitet – både i støj og over afstand og uden at skulle bruge en separat ekstern modtager.

Spørgsmål: Hvad er Roger installation?

Svar:  Roger installationen er processen med at installere Roger modtageren i et Marvel høreapparat.

Spørgsmål: Hvordan kan en Roger modtager installeres i et Marvel høreapparat?

Svar:  Installation af en Roger modtager i et Marvel høreapparat kan gøres ved at benytte enten:

– Roger X og Roger Installer eller
– en af Roger iN mikrofonerne

Roger X  skal have serienummer 1744xxxx eller derover for at være kompatibel og kunne installeres i et Marvel høreapparat

Spørgsmål: Hvad er Roger™ teknologi?

Svar: Roger teknologien giver en forbedret taleforståelighed i meget støjende omgivelser og på afstand. Talen opfanges af Roger mikrofonerne med et højt signal-støjforhold og opfattes i høreapparatet med en styrke, der tilpasses dynamisk til den omgivende støj

Spørgsmål: Har RogerDirect i Phonak Marvel høreapparater et serienummer?

Svar: Nej.

RogerDirect er en funktion i Marvel-høreapparater. Serienummer er kun tilgængeligt  på hardware (f.eks. Roger X), som er påkrævet til at installere Roger modtager  i Phonak Marvel høreapparater.

Installation af RogerDirect og Roger via Roger X

Spørgsmål: Hvad er Roger X?

Svar:  Roger X er en universal Roger modtager, der kan sluttes til ethvert høreapparat, til CI og til BAHA (benforankrede høreapparater) med direkte lydindgang (DAI) eller 3-polet Euro-stik.  Roger X kan også benyttes til trådløs installation af en Roger modtager i et Marvel høreapparat via Roger Installer.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, at Roger X kan installere Roger modtager direkte i et Phonak Marvel høreapparat?

Svar:  Alle Roger X med et serienummer startende med de første fire tal 1744 eller højere kan benyttes til at installere Roger modtager  i Phonak Marvel-høreapparater.

Som en visuel indikator er farven på Roger X champagne.

Spørgsmål: Hvem kan installere Roger i Phonak Marvel høreapparater?

Svar: Hørespecialister

Spørgsmål: Kan en installeret Roger modtager i et Phonak Marvel høreapparat afinstalleres og gendannes til en tom Roger X?

Svar: Ja.

Spørgsmål: Kan en Roger X med Roger modtager anvendes sammen med et andet høreapparat via DAI (digital audiointerface)?

Svar: Ja.

Spørgsmål: Hvad er en tom Roger X?

Svar: En tom Roger X betyder, at en Roger modtager er blevet installeret i et Phonak Marvel høreapparat og ikke længere indeholder Roger.

Spørgsmål: Kan jeg bruge en tom Roger X via en audiosko eller et 3-polet Euro-stik (DAI)?

Svar: Nej.

En tom Roger X kan ikke modtage et Roger signal.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, om en Roger X er tom eller indeholder Roger?

Svar:  Hørespecialisten vil benytte Roger Installer.

a)  Indeholder Roger: Indikatorlyset øverst på  Roger Installer vil LYSE GRØNT som en indikation på, at Roger modtageren er inde i Roger X

b) Tom: Indikatorlyset øverst på Roger Installer vil ikke lyse.

Installation af RogerDirect og Roger via Roger X

Spørgsmål: Kan en Roger X bruges til at installere Roger i mere end et Marvel høreapparat ad gangen?

Svar: Nej.

Når Roger først er installeret i et Phonak Marvel høreapparat, er Roger X tom.

Spørgsmål: Phonak Marvel høreapparatet med Roger installeret via Roger Installer er mistet eller beskadiget. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Der gælder forskellige vilkår i forbindelse med mistede og beskadigede Phonak enheder i de enkelte lande. Se afsnittet om mistede og beskadigede Phonak enheder under Phonak pris & vilkår for at læse mere om priser, betingelser og dækning.

Generelt  skal den tomme Roger X modtager og det defekte høreapparat returneres til Phonak sammen med de relevante formularer. Et nyt eller repareret Marvel høreapparat vil blive sendt tilbage sammen med en ny Roger X modtager iht. vilkårene for mistede og beskadigede Phonak enheder.

Spørgsmål: Kan jeg bruge Phonak Remote appen til at tjekke, om Roger er installeret i mine Marvel høreapparater?

Svar: Ja.

Sørg for, at appen er forbundet med Marvel høreapparaterne.

1. Vælg 'MyPrograms' på listen.

2. Vælg  'MyRoger' på listen

3. Status på Roger installationen for venstre og højre  Marvel høreapparater vil blive vist.

Spørgsmål: Jeg har Phonak Marvel høreapparater på prøve. Kan Roger modtageren blive installeret i enheden under denne prøveperiode?

Svar: Ja.

Spørgsmål: Hvad vil der ske, hvis hørespecialisten prøver at installere en Roger modtager i et Marvel høreapparat, når Roger modtageren allerede er installeret?

Svar: Rød LED-lampe lyser på Roger Installer.

Installation af RogerDirect og Roger via Roger iN mikrofon

Spørgsmål: Hvad er Roger iN mikrofoner?

Svar: Roger iN mikrofoner er dedikerede Roger mikrofoner, som gør det muligt at integrere to Roger modtagere i et par Marvel høreapparater.

Spørgsmål: Kan Roger iN mikrofon installere to Roger modtagere i to Marvel høreapparater?

Svar: Ja.

Spørgsmål: Er det muligt at lytte til både en musikafspiller og mikrofonen? Spørgsmål: Hvordan kan jeg se, at det er en Roger mikrofon iN?

Svar: Hvis tilføjelsen "IN"  står i slutningen af produktnavnet, er det en Roger mikrofon iN.  For eksempel Roger Select iN.

Spørgsmål: Kan Roger modtageren installeret i Marvel høreapparater afinstalleres til en Roger iN mikrofon?

Svar: Ja.

Roger iN mikrofon skal have mindst en ledig indgang.

Spørgsmål: Hvordan ved hørespecialisten, om Roger iN mikrofonen har en ledig indgang?

Svar: Hørespecialisten vil anvende et Phonak værktøj med henblik på at tjekke status på indikatorlyset: Én RØD indikator betyder mindst en ledig indgang.

Spørgsmål: Hvilken version af Roger modtageren vil blive installeret, når Roger iN mikrofonen installeres?

Svar: Roger modtager  (03) version vil blive installeret af Roger iN mikrofonen.

Spørgsmål: Er det muligt at installere begge, Roger modtager (02) og (03), versioner til samme Phonak Marvel høreapparater?

Svar: Ja.

Spørgsmål: Kan en Roger modtager 02 version afinstalleres til en ledig Roger iN mikrofon?

Svar: Nej.

Roger modtager 02 version  funktionerne kan kun installeres i en Roger X 02 version.

Spørgsmål: Kan en Roger modtager (03) version afinstalleres til en ledig Roger X 02 version?

Svar: Nej.

Roger modtager 03 version  funktionerne kan kun installeres i en Roger X 03 version.