Roger Select høreapparatmikrofon
Til samtaler mellem flere personer

Roger Select™

• Diskret
  • Automatisk valg af stemme
  • Tilkobling til multimedier

Roger Select™ er en alsidig Bluetooth® mikrofon, der er ideel til stationære situationer med baggrundsstøj. Når den bruges som bordmikrofon, vælger den diskret og automatisk den person, der taler, og skifter gnidningsfrit fra en taler til en anden. Brugerne kan manuelt vælge den person, de vil lytte til, i situationer hvor der foregår flere samtaler på samme tid.

• Forbedret taleforståelse i gruppesamtaler¹
  • Mikrofonerne vælger automatisk den person, der taler
  • Fuldautomatisk teknologi giver dig mulighed for at nyde samtalen fra alle retninger
  • Multifunktionelt design og multimedieforbindelsesmuligheder
Roger Select
Ung kvinde spiser noget sundt, mens hun har en hyggelig samtale med andre omkring et bord. Roger Select anbragt foran hende.

Lavet til sociale situationer

Roger Select er en alsidig trådløs mikrofon, der er designet til at forbedre kvaliteten af samtaler med flere personer, og den er ideel til stationære situationer.

Hjælp til samtaler

Roger Select er designet med 360 graders mikrofoner, som automatisk vælger den person, der taler uanset retning, hvilket gør den til den ideelle løsning, når du spiser sammen med venner eller ved familiesammenkomster.

I hjemmet

Roger Select reducerer distraherende baggrundsstøj som raslen med køkkenredskaber eller støj fra TV'et, så du kan nyde samtalerne med familien og dine nærmeste.

Samtaler ansigt til ansigt

I de dynamisk lytteomgivelser i en foyer eller på afstand kan Roger Select anvendes som en clips-på mikrofon til samtaler ansigt til ansigt.

Bluetooth tilkoblingsmuligheder

Bluetooth® trådløs teknologi er en nem måde til at oprette forbindelse mellem Roger Select og en telefon*. Når du taler i telefon, skal du blot trykke på den midterste knap på mikrofonen for at besvare og afslutte opkaldet.

Lang batterilevetid

Vær sikker på ikke at løbe tør for strøm med op til 8 timers konstant brug på et fuldt opladet batteri.

Roger Select anvender flere mikrofoner i seks retninger, så tale dækkes 360°

61%

bedre forståelighed i gruppesamtaler med baggrundsstøj sammenlignet med høreapparater alene¹

Nu behøver jeg ikke bekymre mig over, at der er noget, jeg ikke vil kunne forstå. Jeg kan endda dreje hovedet eller vende ansigtet væk og stadig høre, hvad de andre siger. Det har åbnet op for en helt ny verden for mig.

Smilende kvinde med sine to hunde.
Marianne Methi Bruger af Roger Select
Smilende kvinde med sine to hunde.
Ungt par i en bil – manden kører og har en Roger Select fastgjort til sin skjorte.
Roger Select er placeret på et bord, mens midaldrende kollegaer har en samtale under frokosten.

Diskret design med flere anvendelser

Roger Select har et diskret design med flere forskellige tilstande, der tilpasses automatisk, så du blot kan nyde samtalen.

Fuldautomatisk

Med de fuldautomatiske retningsmikrofoner behøver du ikke flytte Roger Select til den rigtige position.

360° mikrofoner

MultiBeam-teknologi anvender flere mikrofoner, med stråler oprettet i seks retning med henblik på at dække 360°. Signal-støjforholdet for alle seks retninger beregnes, og strålen med den største klarhed vælges automatisk, så den skifter gnidningsfrit fra en taler til en anden.

Flere funktioner

Flere tilstande giver optimal anvendelse, herunder Automatisk retning, Brugerbestemt retning og Clips på én person – når den bæres på brystet, registrerer et accelerometer dens orientering og styrer en af de seks stråler mod munden på en person, som taler.

Streaming af lyd

Roger Select sender trådløst lyd til høreapparaterne. På grund af dens alsidighed kan du streame lyd fra TV, musikafspillere, computere, spillekonsoller og andre multimedieenheder ved blot at oprette forbindelse til den medfølgende dockingstation eller mikro USB-stikket.

Tilslutning af flere mikrofoner

Med MultiTalker Network kan flere mikrofoner anvendes på det samme netværk.

Three teenagers sitting on ping-pong table and showing something on a smartphone.

Tilkoblingsmuligheder og kompatibilitet

Roger Select er kompatibel med næsten alle høreapparater og cochlear-implantater, men kræver en af følgende modtagere for at fungere.

RogerDirect™

Denne funktionalitet installerer modtagerne i dine høreapparater og gør det muligt for en Roger mikrofon at streame direkte til ørerne uden besværet med at tilslutte eksterne apparater.

Roger designintegrerede modtagere

Disse modtagere passer ind i designet på Phonak høreapparater og cochlear lydprocessorer og fås i matchende farver.

Roger X

Roger X er en miniature universal modtager, der er kompatibel med stort set alle høreapparater og cochlear-implantattaleprocessorer på markedet.

Roger NeckLoop

Roger NeckLoop er en universel halsslyngemodtager, der er kompatibel med alle høreapparater eller cochlear-implantater med en T-spole.

Roger Select™

Ofte stillede spørgsmål

Roger Select kan anvendes i mange forskellige situationer, såsom:
· I små gruppesamtaler med op til seks deltagere
· I samtaler ansigt til ansigt med en ven, partner eller omsorgsperson
· Under forelæsning eller i klasselokalet
· Se TV
· Telefonopkald
· Lyd/stemme fra computeren, radioen

Et ubegrænset antal brugere med Roger modtagere kan tilsluttes en Roger Select.

Roger Select kan tilsluttes alle enheder, som kan foretage telefonopkald, f.eks. mobiltelefoner, fastnettelefoner osv. Forudsat at enheden er tilsluttet Bluetooth® eller en Bluetooth® hub. Ved brug af en computer kan du foretage telefonopkald via VoIP-tjenester, f.eks. Skype.

Kvinde, som står indenfor med hendes laptop i hænderne.

Find en hørespecialist

Vi kan hjælpe dig med at finde en hørespecialist nær dig, uanset om du søger hjælp mod hørenedsættelse eller ønsker hjælp til at konfigurere dine høreapparater.

Find det rigtige Roger apparat for dig

Hørebehovet er forskelligt for alle, og derfor tilbyder vi en række forskellige høreløsninger, så du kan finde det, som passer bedst til dig.

Portræt af et smukt ældre par i parken

Fodnoter

* Ikke relevant for Roger Select iN

1 Thibodeau L. M. (2020). Benefits in Speech Recognition in Noise with Remote Wireless Microphones in Group Settings. Journal of the American Academy of Audiology, 31(6), 404–411. https://doi.org/10.3766/jaaa.19060.

Bluetooth® ordmærket og logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse fra Sonova AG's side sker under licens.