Hjælp til Roger™ Touchscreen Mic

Ofte stillede spørgsmål

Beautyshot Roger Touchscreen Mic

Spørgsmål: Hvor mange Roger-enheder kan forbindes i samme netværk med den primære Roger-mikrofon?

Svar:

• Ubegrænset antal Roger-modtagere
  • Op til 35 Roger-mikrofoner
  • Maksimalt én Roger Multimedia Hub, når netværksindstillingen for mixing er valgt
  • Maksimalt én Roger DigiMaster 5000
  • Op til to Roger DigiMaster 7000
  • Op til fem Roger DigiMaster X

Spørgsmål: Er det muligt at integrere Roger Touchscreen Mic i et eksisterende klasseværelses netværk, hvor den primære enhed er en Roger inspiro?

Svar:

• Ja, tryk på Tilslut fra Roger inspiro inden for 10cm fra Roger Touchscreen Mic’en
  • Roger inspiro skal være i indstillingen Kun Roger

Spørgsmål: Er det muligt at integrere Roger inspiro i et eksisterende klasseværelses netværk, hvor den primære enhed er en Roger Touchscreen Mic?

Svar:

• Ja, i netværksindstillingen for Roger Touchscreen Mic skal du vælge indstillingen Primær taler eller Ligeværdige talere
  • Derefter skal du trykke på Tilslut på Roger Touchscreen Mic’en inden for 10 cm fra Roger inspiro
  • Bemærkning: Den specifikke Roger Touchscreen Mic funktion (dvs. Mixing er ikke tilgængelige i denne konfiguration

Spørgsmål: Hvordan kan jeg vide, om Roger Touchscreen Mic er den primære enhed i klasseværelsets netværk?

Svar: "1" vises i den øverste venstre del af skærmen

Spørgsmål: Hvordan tilslutter jeg en Roger-modtager til en Roger-mikrofon?

Svar:

• Sørg for, at din Roger Touchscreen Mic og din Roger-modtager begge er tændt.
  • Hold Roger Touchscreen Mic inden for 10 cm fra Roger-modtageren.
  • Tryk på Tilslut på Roger Touchscreen Mic.
  • Gentag disse trin for at tilslutte yderligere Roger-modtagere.

Spørgsmål: Er Roger Touchscreen Mic kompatibel med lydforstærkningssystemet til klasselokaler Phonak Dynamic SoundField?

Svar: Ja, Roger Touchscreen Mic kan med det samme bruges sammen med Phonak Roger Dynamic SoundField, når du trykker på Tilslut.

Spørgsmål: Er Roger Touchscreen Mic kompatibel med producentens øvrige SoundField-systemer?

Svar: Ja, Roger Touchscreen Mic kan bruges sammen med andre SoundField-systemer. Der kræves et ekstra stykke hardware – Roger DigiMaster X. Roger DigiMaster X skal tilsluttes med kabel til de øvrige SoundField-systemer. Efterfølgende trykkes på Tilslut for at slutte Roger Touchscreen Mic til Roger DigiMaster X.

Spørgsmål: Er det muligt at forbinde en Roger Pen eller Roger Clip-On Mic til et netværk med en Roger Touchscreen Mic?

Svar: Nej. Roger Touchscreen Mic kan anvendes i et netværk med andre Roger Touchscreen Mics, Roger Pass-around-mikrofoner, Roger Multimedia Hubs, Roger inspiros, Roger DynaMics og Roger AudioHubs.

Spørgsmål: Kan jeg programmere et navn til Roger-modtageren?

Svar: Ja, du kan enten gå direkte via menuen Indstillinger i Roger Touchscreen Mic og vælge Navn under indstillinger for Roger-modtager. Ellers kan du bruge Roger-opgraderingssoftwaren, der kan downloades gratis.

Spørgsmål: Hvordan kommer jeg tilbage til startskærmen i Roger Touchscreen Mic?

Svar: Kortvarigt tryk på tænd/sluk-knappen.

Spørgsmål: Kan jeg tilslutte en ekstra mikrofon, når Roger Touchscreen Mic er i Small Group Mode?

Svar: Nej, det er ikke muligt at slutte ekstra mikrofoner til netværket i Small Group Mode. Men det er muligt at tilslutte ekstra modtagere.

Spørgsmål: Kan jeg tilslutte en mikrofon - Roger Touchscreen Mic eller Roger Pass-around eller en hub til et netværk ved hjælp af Roger WallPilot?

Svar: Ja. Sluk og tænd for enheden på forsiden af Roger WallPilot.

Spørgsmål: Kan jeg bruge JoinNet på Roger Touchscreen Mic, når jeg kobler på netværket via Roger WallPilot?

Svar: Ja. Tryk på JBin på forsiden af Roger WallPilot.

Spørgsmål: Hvorfor er Retningstilstand udtonet i menuen mikrofonitilstand i Roger Touchscreen Mic?

Svar: Hvis Interviewtilstand er påkrævet, kan den aktiveres eller deaktiveres under menuen Indstillinger.

Spørgsmål: Kan jeg se, hvilke andre enheder der er sluttet til netværket?

Svar: Ja. Tryk på Liste over enheder i Roger Touchscreen Mic. Ikonet Tilslut vises i højre side, når enheden er tilsluttet samme netværk, og enhedsnavnet er fedmarkeret.

Spørgsmål: EasyGain-skala. Hvad er værdien for hvert skalatrin?

Svar: Hver + /- trin svarer til en ændring i forstærkning på 2 dB op til maks. 8 dB højere/lavere end mellemste indstilling. Fabriksindstillingen er den mellemste indstilling.

Spørgsmål: Kan EasyGain-funktionen anvendes med flere Roger-modtagere samtidigt?

Svar: Nej, hver Roger-modtager skal justeres individuelt ved at vælge "Indstillinger for Roger-modtager" i indstillingsmenuen for Roger Touchscreen Mic og der vælge "EasyGain-niveau" og justere niveauet. Ved den næste Roger-modtager vælger du "Indstillinger for Roger-modtager" igen, "EasyGain-niveau" for at justere niveauet og så videre...

Spørgsmål: Kan jeg ændre pauseskærmens aktiveringstid?

Svar: Ja.Tryk på ikonet Indstillinger, vælg

Display, vælg Pauseskærm, og vælg en passende aktiveringstid.

Spørgsmål: Er det rigtigt, at Roger DigiMasters og sekundære Roger-mikrofoner ikke er aktive på netværket, når Gruppetilstand eller Interviewtilstand er aktiveret i Primary Roger Touchscreen Mic?

Svar: Ja.

Alle Roger DigiMasters og sekundære mikrofoner på MultiTalker Network deaktiveres automatisk midlertidigt.Når den primære Roger Touchscreen Mic vender tilbage til forelæsertilstand, genoprettes netværket automatisk.Alle Roger DigiMasters og sekundære Roger-mikrofoner aktiveres igen.

Spørgsmål:Er det rigtigt, at Roger DigiMasters og sekundære Roger-mikrofoner ikke kan tilsluttes Roger Touchscreen Mic, når Gruppetilstand eller Interviewtilstand anvendes?

Svar:Ja.

Når Gruppetilstand eller Interviewtilstand er aktiv i Roger Touchscreen Mic, er det kun muligt at slutte Roger-modtagere til Roger Touchscreen Mic.

Spørgsmål: Hvilken CI-profil til Roger X er egnet til CI (cochlea implants)?

Svar: CI-profiler

· Automatisk

· Profil 1 – anvendes ikke

· Profil 2 – Opus 2

· Profil 3 – Naída CI + ComPilot/Sonnet

· Profil 4 Neptune/Harmony/Auria + 8 dB EasyGain

· Profil 5 – MicroLink CI S

· Profil 6 – anvendes ikke

· Profil 7 – anvendes ikke

· Profil 8 – anvendes ikke

· Profil 9 – Nucleus 5, 6

Spørgsmål: Hvordan vælges en CI-profil til Roger X?

Svar: Tryk på ikonet Indstillinger, sørg for, at Roger-modtageren er placeret inden for 10 cm afstand af Roger Touchscreen Mic, vælg indstillingsmenuen for Roger-modtageren, vælg CI-profilmenuen, og vælg en passende profil, f.eks. automatisk.

Spørgsmål: Kan jeg opdatere Roger Touchscreen Mic?

Svar:Ja, brug Roger-opgraderingssoftware, som kan downloades gratis på websiden Phonakpro.com

Spørgsmål: Hvad hvis der vises et "Surt ansigt" på Roger Touchscreen Mic, og enheden ikke genstarter automatisk efter 30 sekunder?

Svar: Nulstil enheden manuelt ved at trykke på og holde knapperne On/Off og Mute nede samtidigt i mindst otte sekunder.

Spørgsmål: Kan Gruppetilslut kun tilslutte modtagere?

Svar: Korrekt.Gruppetilslut kan kun bruges til at tilslutte Roger-modtagere, men ikke Roger-mikrofoner eller Roger Soundfield.

Spørgsmål: Kan Gruppetilslut kun tilslutte modtagere?

Svar:Korrekt.Gruppetilslut kan kun bruges til at tilslutte Roger-modtagere, men ikke Roger-mikrofoner eller Roger Soundfield.

Spørgsmål: Kan Roger Pass-around blive i bordstanden, når jeg giver den videre til den næste person?

Svar: Ja, det er muligt at opbevare Roger Pass-around i letvægtsholderen.

Ofte stillede spørgsmål om Roger Pass-around

Spørgsmål: Skal Roger Pass-around genstartes for at overtage ændrede indstillinger, når jeg anvender en Roger Touchscreen Mic?

Svar: Nej, ændringerne overtages med det samme.

Spørgsmål: Skal jeg tænde for alle Roger Pass-around-mikrofoner for at aktivere Tryk-og-tal-funktionen i Roger Touchscreen-tilstanden?

Svar: Nej. Hver Roger Pass-around overtager ændringerne, når den tændes.

Spørgsmål: Hvis lydstyrken på Roger Pass-around er blevet ændret via lydstyrkeknappen, nulstiller den så til fabriksindstillingen, når den slukkes?

Svar: Ja, ændringerne bliver ikke gemt, når du slukker for enheden.

Spørgsmål: Hvordan ser jeg, om Tryk-og-tal-funktionen er aktiveret i Roger Pass-around?

Svar:Lysindikatorerne er orange for mikrofoner på standby og grøn for den aktive mikrofon.

Q: Can I use the Roger Pass-around with Roger inspiro as Primary microphone in the network?

A: Yes, Roger Pass-around  is compatible to Roger inspiro microphone. However some features will not be available: No FM available, No PTT (push-to-talk) mode available. factory settings for Roger Pass-around will be applied:  Auto-mute activated. Mute button deactivated. Volume button activated.

Spørgsmål: Hvordan ser jeg, om Tryk-og-tal-funktionen er aktiveret i Roger Pass-around?

Svar: Lysindikatorerne er orange for mikrofoner på standby og grøn for den aktive mikrofon.

Ofte stillede spørgsmål om Roger Multimedia Hub

Spørgsmål: Kan Roger Multimedia Hub sluttes til en DigiMaster, når den anvendes som standalone media sender?

Svar: Nej, det er kun Roger-modtagere, der kan tilsluttes til Roger Multimedia Hub.

Spørgsmål: Hvordan aktiveres NewNet på Roger Multimedia Hub?

Svar: Tryk på tænd/sluk og Tilslut-knappen samtidig i otte sekunder.

Spørgsmål: Kan Roger Multimedia Hub tilslutte en Roger-mikrofon?

Svar: Nej, Roger Multimedia Hub kan kun tilslutte Roger-modtagere.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, om Roger Multimedia Hub sender lyden?

Svar: Først skal du trykke på knappen Connect inden for 10 cm afstand af de Roger-modtagere, der er sluttet til høreapparaterne. Slut lydkilden til Roger Multimedia Hub ved hjælp af kablet.Når afspilningen af lyden starter, blinker det grønne indikatorlys rundt om knappen Connect.

Spørgsmål: Er det muligt for forskellige børn i samme rum at anvende flere Roger Multimedia Hubs (individuel brug)?

Svar: Ja, der kan bruges flere Roger Multimedia Hubs på deres eget netværk i samme rum.