Kvindelig læge sidder ved et skrivebord i praksissen og bruger en laptop.
Kvindelige læger holder et møde i et konferencelokale.
Portrait of a serious doctor using laptop in medical office.; Shutterstock ID 1627196887; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
Gratis firmwareopgradering

Phonak Roger Upgrader™

Roger Upgrader™ er et værktøj designet til at opdatere firmwaren i dine Roger apparater for at opnå maksimal effektivitet. Kan anvendes til at opgradere Roger Touchscreen Mic, Roger On, Roger Select og flere. Det fungerer også for Roger højttalere, som Roger DigiMaster.

• Hjælper med at opgradere firmwaren automatisk eller manuelt
  • Giver oplysninger om Roger apparaternes kompatibilitet
  • Giver en liste, som kan brugertilpasses
Two female coworkers looking at laptop

Hvad Roger Upgrader kan gøre for dig

Opgrader automatisk

Vælg [Automatic upgrade] (automatisk opgradering), hvis du vil opgradere et Roger apparat til den nyeste tilgængelige version.

Opgrader manuelt

Vælg [Manual firmware change] (manuel firmwareændring), hvis du allerede ved, hvilken version et apparat kræver.

Læs oplysningerne om dit apparat

Vælg [Read device data]  (læs oplysningerne om apparatet) for at få mere at vide om et specifikt Roger apparat (så som dets firmwareversion, serienummer osv.).

Tjek, hvilke apparater der er kompatible

Vælg [Compatibility guide] (vejledning om kompatibilitet) for at få at vide, hvilke apparater (dvs. firmwareversioner), der kan anvendes sammen på det samme Roger netværk.

Håndtering af flere apparater

Lav en beholdning, der kan brugertilpasses, over dine Roger apparater med [Equipment manager] (udstyrshåndtering).

icon-location-pin

Find en leverandør

Vi kan hjælpe dig med at finde en hørespecialist nær dig, uanset om du søger hjælp mod hørenedsættelse eller ønsker hjælp til at konfigurere dine høreapparater.

Download Roger Upgrader