Roger™ Upgrader

Roger Upgrader er designet til at sikre Rogers kompatibilitet med andre Phonak-enheder såsom trådløse mikrofoner (Roger Touchscreen Mic, Pass-around, inspiro, DynaMic), højttalere (Roger Dynamic SoundField) og multimedietilbehør (Roger Multimedia Hub, AudioHub).

Guide: Roger Upgrader fitting guide

for schools

Guide: Roger Upgrader

for schools

Sådan opgraderer du automatisk

Vælg [Automatisk opgradering], hvis du har flere Phonak-produkter, som du vil bruge samtidig i et Roger-netværk.

Roger Upgrader - Automatic Upgrade

Sådan aflæser du data fra dine enheder

Vælg [Aflæs enhedsdata]

for at få mere at vide om en bestemt enhed (f.eks. firmwareudgave, serienummer osv.).

Roger Upgrader - Read Device Data

Sådan kontrolleres enheders kompatibilitet

Vælg [Kompatibilitetsguide] for at få at vide, hvilke enheder (dvs. firmwareudgaver) der kan anvendes sammen i et Roger-netværk.

Roger Upgrader - Compatibility Guide

Sådan opgraderes firmwaren manuelt

Vælg [Manuel firmwareændring], hvis du allerede ved, hvilken udgaver enheden kræver.

Roger Upgrader - Manual Firmware Update

Sådan håndteres flere enheder

Opret en oversigt over dine Roger-enheder med [Enhedsmanager].

Roger Upgrader - Equipment Manager

• Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe!