Politik for beskyttelse af

Denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies på internettet ( “Politik”) er blevet implementeret for at informere dig om, hvordan Sonova AG, som dataansvarlig, hvis registrerede adresse er Laubisrütistrasse 28, 8712 Stäfa, Schweiz, og dets datterselskaber (“Sonova” eller “vi” eller “os”) behandler dine personoplysninger under ditbesøg på dette websted, og hvilke cookies og andre lignende teknologier Sonova anvender.

Visse tjenester, der leveres af dette websted, kan kræve indsamling og behandling af dine Personoplysninger. Hvis du ikke ønsker at give dine personoplysninger, kan du muligvis ikke fåadgang til visse dele af hjemmesiden, eller vi kan muligvis ikke besvare din anmodning.

Personoplysninger, der behandles, og formål

Under dit besøg på dette websted kan Sonova indsamle følgende Personoplysninger: 

  • Din titel, dit fornavn, dit efternavn, din e-mailadresse, din postadresse, dit telefonnummer 
  • Følsomme oplysninger såsom helbredsoplysninger 
  • Oplysninger om din brug af webstedet 


De tre retsgrundlag, som vi indsamler dine personoplysninger på, er dit samtykke, vores legitime interesse og juridiske krav til os. 

Disse personoplysninger kan blive indsamlet til følgende formål: 

  • Baseret på dit samtykke: Til oprettelse af din konto, til at kontakte os via kontaktformularen, til at Sonova kan svare brugere, til at tage en onlinehøretest 
  • Baseret på vores legitime interesse: Til at analysere webstedets ydeevne, til at forbedre vores tjenester og vores websteds funktionalitet 
  • For at opfylde juridiske krav (dvs. for at svare på juridiske undersøgelser)

Videregivelse af personoplysninger

Vi vil ikke sælge, dele eller på anden måde distribuere dine personoplysninger til tredjeparter, undtagen som angivet i denne politik. Sonova kan dele dine personoplysninger med følgende tredjeparter: Datterselskaber og andre af Sonovas koncernenheder; til vores partnere, medleverandører og underleverandører for at sikre en korrekt gennemførelse af hjemmesiden og tjenesterne; til offentlige eller statslige myndigheder, hvis det kræves ved lov.

Overførsel af personoplysninger

De tredjeparter, som vi kan overføre personoplysninger til, kan være placeret uden for det land, hvor vi behandler dine personoplysninger. Hvis dette er tilfældet, og hvis den importerende tredjepart befinder sig i et land, der ikke anses for at tilbyde et passende beskyttelsesniveau for personoplysninger i henhold til EU's databeskyttelseslovgivning eller anden gældende databeskyttelseslovgivning, vil vi implementere passende procedurer og foranstaltninger for at sikre et passende beskyttelsesniveau.

Disse foranstaltninger kan variere fra land til land i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis du gerne vil vide mere om de juridiske sikkerhedsforanstaltninger og mekanismer, der er indført, bedes du kontakte os på adressen i afsnittet “Kontakt os”. 

Opbevaring af personlige oplysninger

Personoplysninger vil ikke blive opbevaret længere end nødvendigt til de ovennævnte formål. Det betyder, at personoplysninger slettes, så snart formålet med behandlingen af personoplysningerne er opfyldt. Sonova kan dog opbevare personoplysningerne længere, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende lovkrav, eller hvis det er nødvendigt for at beskytte eller udøve vores rettigheder.

Sikkerhed for personoplysninger

Sonova implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personoplysninger mod sikkerhedshændelser eller uautoriseret videregivelse. Disse sikkerhedsforanstaltninger er baseret på passende sikkerhedsstandarder i branchen og omfatter bl.a. adgangskontrol, adgangskode, kryptering og regelmæssige sikkerhedsvurderinger. 

Dine privatlivsrettigheder

Som det kan være relevant i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, kan du anmode om adgang, at blive informeret, berigtigelse, sletning, dataportabilitet, begrænsning af eller indsigelse mod behandlingen af dine Personoplysninger eller tilbagekaldelse af dit samtykke. Du har også en ret i forhold til automatiserede afgørelser og profilering. Bemærk venligst, at udøvelsen af sådanne rettigheder ikke er absolut og er underlagt lovbestemte begrænsninger. 

Hvis du har bekymringer vedrørende dine personoplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os.  

Du har også ret til at indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed eller anden kompetent myndighed, hvis du mener, at behandlingen af dine Personoplysninger er i strid med gældende lovgivning. 

Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små filer, der gemmes af de fleste internetbrowsere for at spore oplysninger om besøgende og gøre det muligt for Sonova at gøre sit webtilbud mere relevant for dig. Under dit besøg på vores websted bruger Sonova fire slags cookies. Deres opbevaringsperiode afhænger af det enkelte land og den relevante gældende lovgivning, men vi gemmer dem i mindst seks måneder i henhold til databeskyttelsesmyndigheders retningslinjer. 

Hvordan bruger vi dem? 

Vi bruger cookies for at: 

  • Vi bruger cookies til at indhente oplysninger om dine browserindstillinger, domænenavn, internetudbyder, dit operativsystem, dato og klokkeslæt for adgangen, placering, type af enhed der bruges til at få adgang til vores hjemmeside og for at udføre systemadministration 
  • Få oplysninger om andre websteder, du har besøgt, eller om den type søgninger, du foretager, for at forbedre din oplevelse 
  • Forebygge svigagtig aktivitet og forbedre sikkerheden 
  • kende og analysere dine browserpræferencer og de produkter, du er interesseret i 
  • Sammenkoble din tidligere webstedsadfærd, når du har registreret dig med dine oplysninger på et Sonova-websted, til forretningsmæssige sige og tekniske formål 


Nogle af de cookies, der anvendes af vores websteder, er indstillet af os, og nogle er indstillet af tredjeparter på Sonovas vegne. Vores brug af cookies fra tredjeparter muliggør skræddersyede reklamer, hvilket betyder, at du kan se reklamer for Sonova på andre websteder, som du besøger.  

Hvilke typer cookies bruger vi? 

  • Strengt nødvendige cookies: Disse cookies er nødvendige for, at vi kan give dig de grundlæggende funktioner på vores websted, og de kan ikke slås fra i vores systemer.  
  • Ydelses- og analysecookies: Disse cookies gør det muligt for os at tælle besøg og trafikkilder for at måle og forbedre vores hjemmesides ydeevne. 
  • Funktionelle cookies: Disse cookies bruges til at give øget funktionalitet og personlig tilpasning under dit besøg. 
  • Målings- eller reklamecookies: Disse cookies kan blive sat via vores websted af vores reklamepartnere for at opbygge en profil af dine interesser og foreslå dig relevante reklamer. 

 

Vores websteder kan også bruge Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruger også Cookies til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet på tværs af flere enheder. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af hjemmesiden, vil blive overført til og gemt af Google, herunder overførsler til USA. Hvis du vil vide mere om Google Analytics klik her. Du kan fravælge at blive sporet af Google Analytics med virkning for fremtiden ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add on til din nuværende webbrowser. 

Hvordan håndterer man cookies?

Hver type cookies afspejler et specifikt formål, og på vores websted kan du nemt give dit samtykke specifikt til hvert enkelt formål. Ved at acceptere alle cookies får du en fuldt ud personlig weboplevelse. Vi giver dig mulighed for at vælge, hvilke typer cookies du accepterer eller blokerer, men det kan påvirke din oplevelse på hjemmesiden og de tjenester, vi tilbyder (som nævnt ovenfor). Ikke desto mindre kan du bruge tjenesten, selv i tilfælde af at du nægter at acceptere nogle cookies, bortset fra strengt nødvendige cookies.Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage eller ændre det ved at gå ind på siden “Cookiepræferencer”. 

Måden, hvorpå du kan give dit samtykke specifikt til hvert enkelt formål eller acceptere alle cookies, afhænger af den gældende lov om cookies i dit land og kan let findes og forklares i cookie-banneret. 

Hvis du ikke er interesseret i fordelene ved vores cookies, kan du via “Hjælp”-funktionen i din browser få vejledning i, hvordan du forhindrer cookies eller sletter eksisterende cookies. Du kan også få at vide, hvordan du blokerer alle nye cookies i din browser, og hvilke konfigurationsskridt der kræves for at modtage en meddelelse om nye cookies.  

Du kan få nyttige oplysninger om cookies generelt på disse websteder : http://www.allaboutcookies.org/  eller  https://cookiepedia.co.uk .

Plug-ins til sociale medier

Plugins til sociale medier er en del af visse websider på Sonova og findes for udbydere af sociale medier (“udbyder”); det vil sige Facebook, Instagram, Twitter, Twitter, LinkedIn, Google+ og Youtube. Når du besøger en side ved at klikke på et sådant plugin, vil din browser oprette forbindelse til den respektive server for sociale medier. Samtidig vil udbyderen vide, at du har besøgt vores hjemmeside, før du landede på det sociale mediesite. Hvis du er registreret og har logget ind hos den pågældende udbyder, kan dit besøg også blive knyttet til din brugerkonto. Udbyderne giver generelt ikke specifikke oplysninger om, hvilke oplysninger der overføres ved brug af deres sociale plugins. Vi har derfor ikke nogen definitiv mulighed for at kontrollere indholdet og omfanget af de overførte oplysninger eller deres anvendelse hos sådanne udbydere. For yderligere oplysninger herom henvises til den pågældende udbyders databeskyttelsesbestemmelser. Hvis du ikke ønsker, at en udbyder skal indsamle oplysninger om dig via vores websted, skal du deaktivere plugins i din webbrowser. Hvis du ønsker at undgå et link til en eksisterende brugerkonto, skal du logge ud af websiden for det sociale medie inden dit besøg på vores websted.

Links fra tredjeparter

Denne politik gælder udelukkende for brugen af dette websted. Vi kan give dig links til tredjepartswebsteder, som kan være af interesse for dig. Du skal dog være opmærksom på, at Sonova ikke er ansvarlig for indholdet og tilgængeligheden af sådanne websteder og ikke kan garantere sådanne websteders praksis med hensyn til beskyttelse af personoplysninger. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer vedrørende denne politik eller hvis du vil udøve dine privatlivsrettigheder, som tilladt i henhold til gældende lovgivning vedrørende personoplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på følgende e-mailadresse: privacy@sonova.com.


Gældende fra: Februar 2022