Naislääkäri tietokoneellaan vastaanoton pöydän ääressä.
Young girl at medical examination or hearing aid checkup in otolaryngologist's office; Shutterstock ID 1201417399; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
Afroamerikkalainen yleislääkäri valkoisessa takissaan ja stetoskoopissaan kirjoittamassa potilaskertomusta tietokoneellaan, selaamassa internetiä tai katsomassa webinaaria työpöytänsä ääressä
Ammattilaisille

Phonak Target

Innovatiivisella Phonak Target -ohjelmalla varmistat asiakkaillesi saumattoman sovituskokemuksen, minkä lisäksi he hyötyvät teknologian vaikutuksista kuuloonsa ja yleiseen hyvinvointiinsa.

• Sovituksen elementit tukevat omaa työnkulkuasi, jotta voit asettaa asiakkaan tarpeet etusijalle.
  • Ohjelma sisältää kuuloteknologian ja audiologian uusia innovaatioita.
Aikuinen naispotilas kokeneen kuuloalan ammattilaisen vastaanotolla.
Kuuloalan ammattilaisen vastaanotolla tehtävä kuulontutkimus.

Ohjelmisto-ominaisuudet

Phonak Targetin ominaisuudet suunniteltiin kuuloalan ammattilaisten tarpeisiin tarjoamalla odotuksiin vastaavia työkaluja sekä ainutlaatuisia toimintoja, jotka yksinkertaistavat sovitusprosessia.

ActiveVent-kuulokkeessa on mekaanisesti kytkeytyvä tuuletusaukko, joka voidaan avata tai sulkea ääniympäristöön tai signaaliin perustuen, jolloin asiakkaasi saavat avoimen tai suljetun sovituksen tarpeidensa mukaan.

• ActiveVent-tilaa voi muokata AutoSense OS -ohjelmissa, äänensiirto-ohjelmissa tai manuaalisissa ohjelmissa, joita ei ole liitetty AutoSense OS:ään.
  • Se on yhteensopiva Phonakin ladattavien Lumity- ja Paradise-kuulokojeiden kanssa.

Napautusohjauksen avulla potilaat voivat keskeyttää äänentoiston tai jatkaa sitä, vastata puheluihin ja lopettaa ne ja aktivoida ääniavustajan napsauttamalla kahdesti.

• Mukautettavissa asiakkaan sorminäppäryyden ja herkkyystoiveiden mukaan
  • Tarjoaa lisää sitouttamismahdollisuuksia neuvonnan aikana

Phonak Naída™ Link M ja Phonak Sky™ Link M voidaan sovittaa bimodaaliseen kokoonpanoon Advanced Bionicsin sisäkorvaistutteen ääniprosessorin kanssa. Link M -kojeissa asiakkaalla voi olla binauraalisia toimintoja sisäkorvaistutteen kanssa, kuten äänenvoimakkuuden säätö, ohjelmarakenne ja äänentoisto.

APD 2.0 on Phonak Lumity -kuulokojeissa oleva käsittelyalgoritmi, joka on tarkoitettu huomioimaan tasapainoisesti kuuluvuus, voimakkuus ja äänenlaatu.

Uutta APD 2.0 -versiossa:
  • Adaptiivinen kompressionopeus
  • Linearisoitu korkean tason vahvistus
  • Uusi ennakkolaskenta lieviin ja keskivaikeisiin kuulonalenemiin

Vinkumiskynnyksen ylisäätö tuo lisää joustavuutta vinkumiskynnyksen hallintaan korkeilla taajuuksilla.

Tämä tarjoaa mahdollisuuden muuttaa Phonak-kuulokojeiden suorituskykytasoa, mikä voi auttaa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ensimmäisestä käynnistä lähtien tai korjausten yhteydessä.

AudiogramDirectiä voidaan käyttää sovitusprosessin osana asiakkaiden kuulon testaamiseen suoraan heidän kuulokojeidensa kautta. Se on suunniteltu asiakkaiden kuulon tarkistamiseen seurantakäynnillä, mutta sitä voidaan käyttää myös ensisovituksen yhteydessä tai etätuki-istunnossa.

Elder senior old asian couple meeting  specialist professional caucasian doctor visit at home consultant two retirement patient after checkup,health care and medical concept

TargetMatch

TargetMatch on sovitusohjelmaan integroitu REM-mittausjärjestelmä.

Hyödyt

• Järjestelmä tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan tehdä REM-mittausta.
  • REM-mittaus on luotettava tapa varmistaa kuulokojeen toimintaa.
  • REM-mittaus sisältää käyttäjäkohtaiset tiedot, mikä takaa kuulokojeen tarkemman sovituksen.

Toiminnot ja ominaisuudet

• Ohjattu mittausputken asettaminen
  • Huomio kojesäädössä valitun sovitusyhtälön
  • Mahdollistaa binauraalisen REM-mittauksen
  • Yhteensopiva Otometrics-varmistuslaitteiden kanssa

Järjestelmävaatimukset

Phonak Target 7.3 asentamisen ja käytön vähimmäis järjestelmävaatimukset.

Käyttöjärjestelmä

Suositus

Windows 11, Home / Pro / Enterprise
Windows 10, Home / Pro / Enterprise
Windows 8.1, Pro / Enterprise
Windows 7, viimeisin SP, Enterprise with extended security update

Prosessori

Suositus

Intel Core tai korkeampi suorituskyky

RAM

Suositus

4 Gt tai enemmän

Kiintolevytila

Suositus

3 Gt tai enemmän

Näytön resoluutio

Suositus

1 280 x 1 024 kuvapistettä tai enemmän

Grafiikkakortti

Suositus

16 miljoonaa (24 bittiä) näyttöväriä tai enemmän

Asema

Suositus

DVD

COM-sarjaportti

Suositus

Vain, jos käytössä on RS-232 HI-PRO

USB-portit
Yksi kuhunkin tarkoitukseen

Suositus

Bluetooth-sovitin
Lisälaitteiden ohjelmointi
HI-PRO, jos käytetään USB-portin kautta
Noahlink Wireless

Ohjelmointiliittymät

Suositus

Noahlink Wireless / iCube II / NOAHlink / RS-232 HI-PRO / HI-PRO USB / HI-PRO 2

NOAHlink-ajuri

Suositus

Uusin saatavilla oleva versio

Noahlink Wireless -ajuri

Suositus

Uusin saatavilla oleva versio

Internetyhteys

Suositus

Suositus

Äänikortti

Suositus

Stereo tai surround 5.1

Toistojärjestelmä

Suositus

20 Hz – 14 kHz (+/– 5 dB), 90 dB

NOAH-versio

Suositus

Uusin versio (NOAH 4.4.2280 tai uudempi)
Tarkista NOAH-rajoitukset Windowsin 64-bittisille käyttöjärjestelmille osoitteesta http://www.himsa.com

TargetMatch

Suositus

Noah-versio 4.4.2280 tai uudempi
Natus® Otosuite 4.81.00 tai uudempi
Natus Aurical FreeFit for REM & Aurical HIT testikammiomittauksiin

Phonak Target

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olitpa sovittamassa lapselle hänen ensimmäisiä kuulokojeitaan tai uusimassa kuulokojeita, on tärkeää, että kuulokojeet sovitetaan lapsen ikään, kuulonalenemaan ja kommunikointitarpeisiin sopiviksi.

Tästä syystä Phonak on kehittänyt erityisesti lapsille suunnatun pediatrisen sovitusmuodon. Näyttöön perustuvia pediatrisia sovitusmuotoja kehitetään jatkuvasti, ja ne sujuvoittavat lasen kuulokojeiden sovitusta. Pediatriset sovitusmuodot perustuvat alan viimeisimpiin suosituksiin ja tieteellisiin löydöksiin.

Kyllä, kuuloalan ammattilainen voi tarvittaessa muuttaa oletusasetuksia. Löydät toiminnon Targetin asetuksista Juniorimuoto (Junior-mode) -kohdasta.