Laughing mature and multiethnic sports people at park. Happy group of men and women smiling and stacking hands outdoor after fitness training. Mature sweaty team cheering after intense training.; Shutterstock ID 1999270211; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
ORL revisando el oído de una niña africana con un otoscopio. Examen auditivo para niños
Pareja madura feliz de mediana edad utilizando el ordenador portátil sentada en el sofá y haciendo compras de comercio electrónico en línea en un sitio web. Hombre y mujer ancianos sonrientes consultando el ordenador para la compra de un seguro navegando por Internet en casa.

Ondersteuning

Bij Phonak staan we klaar om u te helpen. Neem dus gerust contact op met een ondersteuningsmedewerker van Phonak als u iets niet kunt vinden.

Het is belangrijk dat u nooit probeert thuis uw toestel te repareren. Laat dat altijd over aan de experts. Deze toestellen zijn erg gevoelig. Schroevendraaiers, olie en reparatiepogingen thuis leiden waarschijnlijk tot onherstelbare schade.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Probleemoplossing

Als uw hoortoestel niet lijkt in te schakelen en u de batterij hebt vervangen, of als het geluid uit uw hoortoestel vervormd, gedempt of met onderbrekingen doorkomt, moet uw hoortoestel mogelijk worden gerepareerd.

Elke audicienspraktijk hanteert eigen prijzen. Soms zijn reparatiekosten inbegrepen bij de prijs die u hebt betaald toen u het hoortoestel kocht. Omdat elke situatie anders is, kunt u het beste contact opnemen met uw audicien.

1. Ga naar het startscherm van uw iPhone en tik op het icoon 'Instellingen'.
  2. Tik in het instellingenmenu op het icoon 'Bluetooth®'.
  3. Tik op de schuifknop om Bluetooth in te schakelen.
  4. Open de batterijlade 5 seconden en sluit deze weer of schakel de hoortoestellen uit en weer in als u een oplaadbaar Phonak-hoortoestel hebt.
  5. Na een paar seconden verschijnt de naam van uw Phonak-hoortoestellen op het scherm van de iPhone.
  6. Selecteer het hoortoestel in de lijst met Bluetooth-apparaten.
  7. Een pieptoon uit het hoortoestel bevestigt dat de koppeling is gelukt.

Uw iPhone is nu verbonden met de Phonak-hoortoestellen.

Probleemoplossing

Nog steeds op zoek naar antwoorden?