Ondersteuning myPhonak app

Overzicht

Instructie voor gebruik

User Guide: myPhonak app

Acrobat Reader moet zijn geïnstalleerd om de gebruiksaanwijzing te kunnen lezen. Ga naar Adobe.com om dit programma te downloaden. Om een afgedrukt exemplaar van de gebruiksaanwijzing te verkrijgen, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger van de fabrikant. Binnen 7 dagen wordt er dan een kopie naar u verzonden.

Stuur ons een e-mail of bel voor een persoonlijk gesprek met een Phonak-medewerker.

• hier komt het telefoonnummer