Ondersteuning Phonak Remote app

Overzicht

De Phonak Remote-app is stopgezet en vervangen door de verbeterde myPhonak app.

Uw klanten kunnen nog steeds het volume van hun hoortoestellen regelen en programma's wijzigen vanaf hun smartphone. Bovendien kunnen ze profiteren van nieuwe geavanceerde aanpassingsopties.

De myPhonak app is compatible met Phonak Audéo B-Direct en Marvel hoortoestellen.

Stuur ons een e-mail of bel voor een persoonlijk gesprek met een Phonak-medewerker.

• hier komt het telefoonnummer