ComPilot gebruiken

Toepassingen

De ComPilot gebruiken om te telefoneren

ComPilot brengt een draadloze verbinding tot stand met elke mobiele telefoon waarop Bluetooth™ is ingeschakeld, voor handsfree telefoongebruik. Zorg er wel voor dat de koppelings- en verbindingsprocedures zijn uitgevoerd.

Meer informatie

Video: Telefoneren

De ComPilot als audiostreamer

Stream audio draadloos naar de hoortoestellen vanaf elke audiobron waarop Bluetooth™ is ingeschakeld, bijvoorbeeld Phonak TVLink, mobiele telefoons, tablets of direct via een input met 3,5mm-stekker.

ComPilot MP3 Outline

ComPilot gebruiken met een computer/laptop

Sluit de Phonak ComPilot eenvoudig aan op een computer voor IP-telefonie, zoals Skype-gesprekken, of om via de hoortoestellen te luisteren naar muziek.

Gids: Connecting Phonak ComPilot to PC/Laptop

using the Sennheiser BTD 500 adapter, REF: 076-0856

Using ComPilot with a Computer / Laptop