Ondersteuning Roger™ Touchscreen Mic

Veelgestelde vragen

Beautyshot Roger Touchscreen Mic

Veelgestelde vragen Roger Touchscreen Mic

V: Hoeveel Roger-apparaten kunnen er door de Roger-hoofdmicrofoon verbonden worden in hetzelfde netwerk?

A:

• Onbeperkt aantal Roger-ontvangers
  • Tot 35 Roger-microfoons
  • Maximaal één Roger Multimedia Hub wanneer netwerkmodus Mixing is geselecteerd
  • Maximaal één Roger DigiMaster 5000
  • Tot 2 Roger DigiMasters 7000
  • Tot 5 Roger DigiMasters X

V: Kan de Roger Touchscreen Mic geïntegreerd worden in een bestaand netwerk van een klaslokaal, waarbij de hoofdmicrofoon een Roger inspiro is?

A:

• Ja, druk binnen 10 cm van de Roger Touchscreen Mic op Connect op de Roger inspiro
  • Roger inspiro moet zich alleen in Roger-modus bevinden

V: Kan de Roger inspiro geïntegreerd worden in een bestaand netwerk van een klaslokaal, waarbij de hoofdmicrofoon een Roger Touchscreen Mic is?

A:

• Ja, selecteer de modus Hoofd Talker of Gelijke Talker in de netwerkmodus van de Roger Touchscreen Mic.
  • Druk daarna binnen 10 cm van de Roger inspiro op Connect op de Roger Touchscreen Mic.
  • Opmerking: de specifieke functie van de Roger Touchscreen Mic (Mixing) is niet beschikbaar in deze configuratie

V: Hoe weet ik of de Roger Touchscreen Mic de hoofdmicrofoon is in het netwerk van het klaslokaal?

A: Linksboven in het scherm wordt '1’ weergegeven

V: Hoe sluit ik een Roger-ontvanger aan op een Roger-microfoon?

A:

• Zorg dat zowel uw Roger Touchscreen Mic als uw Roger-ontvanger zijn ingeschakeld.
  • Houd uw Roger Touchscreen Mic binnen 10 cm van de Roger-ontvanger.
  • Tik op Connect op uw Roger Touchscreen Mic.
  • Herhaal deze stappen als u nog meer Roger-ontvangers wilt verbinden.

V: Is Roger Touchscreen Mic compatibel met versterkingssystemen van Phonak Dynamic SoundField voor klaslokalen?

A: Ja, Roger Touchscreen Mic kan rechtstreeks vanuit de doos worden gebruikt met het Phonak Roger Dynamic SoundField-systeem nadat u op de functie Connect tikt.

V: Is Roger Touchscreen Mic compatibel met SoundField-systemen van andere fabrikanten?

A: Ja, Roger Touchscreen Mic kan worden gebruikt met andere SoundField-systemen. Er is een hardware-onderdeel vereist: Roger DigiMaster X/ Roger DigiMaster X moet bekabeld worden verbonden met andere SoundField-systemen. Daarna tikt u op Connect op de Roger Touchscreen Mic om Roger DigiMaster X te verbinden.

V: Kan ik een Roger Pen of Roger Clip-On Mic aansluiten op een netwerk met een Roger Touchscreen Mic?

A: Nee. De Roger Touchscreen Mic kan in een netwerk met andere Roger Touchscreen Mics, Roger Pass-arounds, Roger Multimedia Hubs, Roger inspiro's, Roger DynaMics en Roger AudioHubs worden gebruikt.

V: Kan ik een naam programmeren naar de Roger-ontvanger?

A: Ja, u kunt rechtstreeks het menu Instellingen gebruiken op de Roger Touchscreen Mic en vervolgens Naam selecteren in de instellingen van de Roger-ontvanger. U kunt ook de software Roger Upgrader gebruiken die gratis te downloaden is

V: Hoe kan ik terugkeren naar het hoofdmenu in Roger Touchscreen Mic?

A: Druk de knop Aan-/uit kort in.

V: Kan ik een andere microfoon verbinden wanneer de Roger Touchscreen Mic in de Kleine groep-modus staat?

A: Nee, het is niet mogelijk om meerdere microfoons met het netwerk te verbinden in de Kleine groep-modus. Het is echter wel mogelijk om meerdere ontvangers toe te voegen.

V: Kan ik een microfoon, Roger Touchscreen Mic of Roger Pass-around, of een hub toevoegen aan een netwerk door Roger WallPilot te gebruiken?

A: Ja. Schakel het apparaat uit en weer aan voor de Roger WallPilot.

V: Kan ik JoinNet gebruiken op de Roger Touchscreen Mic wanneer ik gebruik maak van een Roger WallPilot om me met een netwerk te verbinden?

A: Ja. Tik op JoinNet bij de Roger WallPilot in de buurt.

V: Waarom staat de Interview-modus grijs gemarkeerd in het Microfoonmodus-menu van mij Roger Touchscreen Mic?

A: Indien de Interview-modus is vereist, kan deze worden geactiveerd of gedeactiveerd via het menu Instellingen.

V: Kan ik zien welke apparaten in hetzelfde netwerk zijn verbonden?

A: Ja. Tik op Lijst apparaten op de Roger Touchscreen Mic. Het Connect-pictogram wordt weergegeven aan de rechterzijde wanneer het apparaat op hetzelfde netwerk is aangesloten en de naam van het apparaat vetgedrukt staat.

V: EasyGain-schuifschaal. Wat is het aantal dB voor iedere stap van de verschuiving?

A: Elke +/- stap staat voor een wijziging van 2 dB tot maximaal 8 dB hoger/lager dan de middelste instelling. De middelste instelling is de fabrieksinstelling ten tijde van levering.

V: Kan de functie EasyGain worden gebruikt met meerdere Roger-ontvangers tegelijkertijd?

A: Nee, iedere Roger-ontvanger moet individueel worden bijgesteld door ‘Instellingen Roger-ontvanger’ te selecteren in het menu Instellingen van de Roger Touchscreen Mic, waarna u kiest voor ‘Niveau EasyGain’ en het niveau aanpast. Voor de volgende Roger-ontvanger, selecteert u nogmaals ‘Instellingen Roger-ontvanger’, waarna u kiest voor ‘Niveau EasyGain’ om het niveau aan te passen, enzovoort…

V: Kan ik de screen saver tijd aanpassen?

A: Ja. Ga naar instellingen, selecteer Scherm, selecteer Screen saver en kies gewenste activatie tiid.

V: Klopt het dat Roger DigiMasters en aanvullende Roger microfoons niet actief zijn in het netwerk als de Kleine Groep modus of Interview modus actief is bij de Hoofd Roger Touchscreen Mic?

A: Ja.  Alle Roger DigiMasters en aanvullende microfoons in het MultiTalker Network worden automatisch en tijdelijk uitgeschakeld. Als de Hoofd Roger Touchscreen Mic weer om de hals wordt gedragen, wordt het netwerk automatisch hersteld. Roger DigiMasters en aanvullende Roger microfoons worden weer actief.

V: Klopt het dat Roger DigiMasters en aanvullende Roger microfoons niet gekoppeld kunnen worden aan Roger Touchscreen Mic, als de Kleine Groep modus of Interview modus wordt gebruikt?

A: Ja. Als Kleine Groep modus of Interview modus actief is in Roger Touchscreen Mic, Kunnen alleen Roger ontvangers gekoppeld worden met de Roger Touchscreen Mic.

V: Welk CI profiel voor Roger X is geschikt voor CI (Cochlear Implant)?

A: CI Profielen

• Automatisch
  • Profiel 1 – niet toepasbaar
  • Profiel 2 Opus 2
  • Profiel 3 Naída CI+ComPilot/ Sonnet
  • Profiel 4 Neptune/ Harmony/ Auria +8dB EasyGain
  • Profiel 5 MicroLink CI S
  • Profiel 6 – niet toepasbaar
  • Profiel 7 – niet toepasbaar
  • Profiel 8 – niet toepasbaar
  • Profiel 9 Nucleus 5, 6

V: Hoe een CI profiel te selecteren voor Roger X?

A: selecteer Instellingen, zorg dat Roger ontvanger binnen 10 cm van Roger Touchscreen Mic is, selecteer Roger receiver instel. menu, selecteer CI profielen menu , selecteer juiste profiel of anders Automatisch.

V: Kan ik Roger Touchscreen Mic updaten?

A: Ja, gebruik de Roger Upgrader software, die gratis te downloaden is via Phonakpro.com

V: Wat als een “Fronsend gezichtje” wordt weergegeven op Roger Touchscreen Mic en na 30 seconden niet automatisch opnieuw opstart?

A: Reset handmatig het apparaat door de Aan/Uit knop en de Mute knop tegelijkertijd voor 8 seconden in te drukken.

V: Kan met Mass Connect alleen Roger ontvangers verbonden worden?

A: Klopt. Met Mass Connect kunnen alleen Roger ontvangers verbonden worden, geen Roger microfoons of Roger Soundfield.

Veelgestelde vragen Roger Pass-around

V: Moet de Roger Pass-around worden herstart wanneer ik een Roger Touchscreen Mic gebruik om de instellingen te wijzigen?

A: Nee, wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd.

V: Moet ik alle Roger Pass-arounds inschakelen om de functie Push-to-Talk te activeren in de modus Roger Touchscreen?

A: Nee. Iedere Roger Pass-around past de wijzigingen toe wanneer hij wordt ingeschakeld.

V: Wordt het volume van de Roger Pass-around teruggezet naar de fabrieksinstelling nadat hij wordt uitgeschakeld als het volume is gewijzigd via de volumeknop?

A: Ja, wijzigingen worden niet opgeslagen nadat het apparaat wordt uitgeschakeld.

V: Hoe weet ik of de Push-To-Talk functie actief is op de Roger Pass-around?

A: De indicator lampjes zijn oranje bij de microfoons die stand-by staan en groen bij de actieve microfoon.

V: Kan ik de Roger Pass-around samen met Roger inspiro als Primary microfoon gebruiken?

A: Ja, Roger Pass-around is compatibel met de Roger inspiro microfoon. Echter zijn sommige functies niet (meer) beschikbaar: Geen FM mogelijkheden en geen PTT (push-to-talk) functie beschikbaar. Standaard instellingen voor Roger Pass-around zullen gebruikt worden:  Auto-mute actief. Mute knop gedeactiveerd. Volume knop actief.

V: Welke firmware versie van de Roger Pass-around is compatibel met Roger inspiro SoundField only?

A: Versie 1.2. Mocht de Roger Pass-around versie 1.3 hebben, dan dient deze naar versie 1.2 gezet te worden met de Roger Upgrader software.

V: Hoe weet ik of de functie Push-to-Talk is geactiveerd op de Roger Pass-around?

A: De indicatorlampjes zijn oranje voor microfoons die in de stand-bymodus staan en groen voor actieve microfoons.

V: Kan ik de Roger Pass-around in de tafelhouder laten zitten om hem door te geven aan iemand anders?

A: Ja, het is mogelijk om de Roger Pass-around in de lichte houder te laten.

Veelgestelde vragen Roger Multimedia Hub

V: Kan Roger Multimedia Hub worden aangesloten op een DigiMaster wanneer deze wordt gebruikt als afzonderlijke mediazender?

A: Nee, alleen Roger-ontvangers kunnen worden verbonden met de Roger Multimedia Hub.

V: Hoe pas ik NewNet toe op de Roger Multimedia Hub?

A: Houd de Aan-/uitknop en de Connect-knop tegelijkertijd 8 seconden lang ingedrukt.

V: Kan de Roger Multimedia Hub verbonden worden met een Roger-microfoon?

A: Nee, Roger Multimedia Hub kan alleen worden verbonden met Roger-ontvangers.

V: Welke firmware versie van de Roger Multimedia Hub is compatibel met Roger inspiro SoundField only?

A: Versie 1.2. Mocht de Roger Multimedia Hub versie 1.3 hebben, dan dient deze naar versie 1.2 gezet te worden met de Roger Upgrader software.

V: Hoe kan ik weten of de Roger Multimedia Hub het audio signaal uitzend?

A: Eerst,  druk op de Connect knop binnen 10cm van de Roger ontvanger van het hoortoestel. Sluit de Roger Multimedia Hub doormiddel van een audiokabel aan op de audiobron. Als er audio wordt afgespeeld zal het groene indicator lampje rond de Connect knop knipperen.

V: Kunnen er meerdere Roger Multimedia Hubs gebruikt worden bij meerdere kinderen in één ruimte (individueel gebruik)?

A: Ja, er kunnen meerdere Roger Multimedia Hubs in hun eigen netwerk gebruikt worden in één ruimte.

V: kan ik een Roger Multimedia Hub toevoegen aan een netwerk met de Roger WallPilot?

A: Ja. Schakel de Roger Multimedia Hub opnieuw in bij de Roger WallPilot in de buurt.

V: Kan ik een stand-alone Roger Multimedia Hub verbinden met de Roger WallPilot?

A: Ja. Selecteer JoinNet in het menu van de Roger WallPilot terwijl de Roger Multimedia Hub dichtbij is.

Veelgestelde vragen Roger Repeater

V: Wat is de Roger Repeater?

A: De Roger Repeater is een Roger bereik vergroter die het bereik van een Roger netwerk kan vergroten.

V: Hoevel Roger Repeaters kunnen er in een Roger netwerk gebruikt worden?

A: Gebruikelijk worden er vier toegepast om het Roger bereik in een grote ruimte dekkend te maken. Maar als het nodig is, kunnen er meer bijgevoegd worden.

V: Kan de Roger Repeater samen met Roger DigiMaster luidsprekers in een Roger netwerk gebruikt worden?

A: Ja

V: Kan de Roger Repeater aan een Roger Touchscreen Mic gekoppeld worden?

A: Ja.

V: Kan de Roger Repeater aan een Roger inspiro gekoppeld worden?

A: Ja.

V: Kan de Roger Repeater aan een Roger Pen gekoppeld worden?

A: Nee.

V: Hoe verbind ik de Roger Repeater?

A: De Roger hoofd microfoon in het netwerk dient gebruikt te worden om alle Roger Repeaters ( één of meer) te verbinden in het zelfde Roger netwerk.

V: Waar dient de Roger Repeater geplaatst te worden?

A: De Roger Repeater is geoptimaliseerd om te werken wanneer hij aan de muur wordt bevestigd in een kamer, sporthal of auditorium (op 1,5 - 2 m hoogte met de muurbevestiging die wordt meegeleverd in de verpakking). De Roger Repeater dient geplaatst te worden binnen het werkbereik van de primaire Roger-microfoon in het netwerk of in het bereik van een andere Roger Repeater die al op de hoofd microfoon is aangesloten.

V: Welke Roger producten zijn er compatible met de Roger Repeater?

A: De Roger Repeater is compatible met alle Roger school microfoons, Roger (02) ontvangers en Roger DigiMaster SoundField.

V: Hoe voorzie ik de Roger Repeater van stroom?

A: De Roger Repeater kan op het stroomnetwerk aangesloten worden of werkt op zijn interne accu. Hij kan individueel opgeladen worden of doormiddel van de Roger Charging Rack waar in totaal 4 producten op geplaatst kunnen worden. Waaronder ook:

• Roger Touchscreen Mic
  • Roger Pass-around
  • Roger Multimedia Hub

V: Kan de Roger Repeater tergelijke tijd in meerdere Roger netwerken actief zijn?

A: Nee. Elke Roger Repeater is slechts verbonden met één Roger-netwerk tegelijk. Als meerdere verschillende Roger-netwerken tegelijk in dezelfde ruimte worden gebruikt, moet elk afzonderlijk Roger-netwerk één (of meer) Roger Repeaters in zijn netwerk verbinden om het bereik van beide netwerken uit te breiden.