Roger™ Upgrader

Roger Upgrader is ontworpen om de compatibiliteit te garanderen tussen Roger- en Phonak-toestellen, zoals draadloze microfoons (Roger Touchscreen Mic, Pass-around, inspiro, DynaMic), luidsprekers (Roger Dynamic SoundField) en multimedia-accessoires (Roger Multimedia Hub, AudioHub).

Gids: Roger Upgrader fitting guide

gids

Software: Roger Upgrader 1.17

ZIP

Automatisch upgraden

Kies [Automatic upgrade] als u een aantal Phonak-producten hebt die u samen in een Roger-netwerk wilt gebruiken.

Roger Upgrader - Automatic Upgrade

De gegevens van uw toestel uitlezen

Kies [Read device data]

als u meer over een bepaald toestel wilt weten (bijvoorbeeld de firmwareversie, het serienummer enzovoort).

Roger Upgrader - Read Device Data

Nagaan welke toestellen compatibel zijn

Kies [Compatibility guide] als u wilt weten welke toestellen (d.w.z. firmwareversies) samen in een Roger-netwerk kunnen worden gebruikt.

Roger Upgrader - Compatibility Guide

De firmware handmatig upgraden

Kies [Manual firmware change] als u al weet welke versie een toestel nodig heeft.

Roger Upgrader - Manual Firmware Update

Meerdere toestellen beheren

Maak een aanpasbare inventarisatie van uw Roger-toestellen met de [Equipment manager].

Roger Upgrader - Equipment Manager

• Online hulp nodig?

Ga naar www.phonakehelpdesk.nl

Tijdens kantooruren