Ondersteuning Phonak Audéo™ Marvel

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Audéo M-R

Gebruiksaanwijzing: Audéo M

Overige gidsen

Gids: Phonak Power Pack

Gids: Phonak Charger Case Combi

How To's - Direct connectivity

Video: How to install and use the TV Connector

Veelgestelde vragen

Hoe verbind ik mijn Phonak Audéo M-hoortoestellen met mijn iPhone?

1.    Ga naar het startscherm van de iPhone en tik op het pictogram 'Instellingen'.
2.    Tik, in het instellingenmenu, op het pictogram 'Bluetooth'.
3.    Tik op de schuifknop naast Bluetooth om Bluetooth in te schakelen.
4.    Schakel uw Audéo M-hoortoestellen uit en schakel ze na 5 seconden weer in.
5.    Na enkele seconden wordt de naam van uw Audéo M weergegeven op het iPhone-scherm. Tik hierop om hem te selecteren.
6.    Het volgende bericht wordt nu weergegeven: 'Bluetooth Pairing Request' (Koppelingsverzoek Bluetooth). Klik op 'Pair' (Koppelen).
7.    U hoort nu een verbindingstoon in het gekoppelde hoortoestel.
8.    Uw iPhone is nu verbonden met de Audéo M-hoortoestellen.

Waarom wordt op mijn telefoon eerst Hands-free weergegeven en vervolgens de naam van het hoortoestel wanneer ik het koppel met mijn mobiele telefoon?

Dit is het gebruikelijke proces voor verbinding via Bluetooth. De naam van het Phonak Audéo M-hoortoestel wordt binnen enkele seconden op de telefoon weergegeven.