Ondersteuning Phonak Audéo™ Paradise

Overzicht

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Audéo P-312/13T

Gebruiksaanwijzing: Audéo P-R/RT

Overige gidsen

Quick Guide: Mini Charger Case

Gids: Phonak Power Pack

Gids: Phonak Charger Case Combi

Instructies: directe connectiviteit

Video: De TV Connector installeren en gebruiken

Veelgestelde vragen

Hoe verbind ik mijn Phonak Audéo P-hoortoestellen met mijn iPhone?

1.    Ga naar het startscherm van de iPhone en tik op het pictogram 'Instellingen'.
2.    Tik, in het instellingenmenu, op het pictogram 'Bluetooth'.
3.    Tik op de schuifknop naast Bluetooth om Bluetooth in te schakelen.
4.    Schakel uw Audéo P-hoortoestellen uit en schakel ze na 5 seconden weer in.
5.    Na enkele seconden wordt de naam van uw Audéo P weergegeven op het iPhone-scherm. Tik hierop om hem te selecteren.
6.    Het volgende bericht wordt nu weergegeven: 'Bluetooth Pairing Request' (Koppelingsverzoek Bluetooth). Klik op 'Pair' (Koppelen).
7.    U hoort nu een verbindingstoon in het gekoppelde hoortoestel.
8.    Uw iPhone is nu verbonden met de Audéo P-hoortoestellen

Ga voor meer informatie naar https://product-support.phonak.com/