Använda ComPilot

Användningssituationer

Använda ComPilot till telefonsamtal

ComPilot går att ansluta trådlöst till alla Bluetooth™-kompatibla mobiltelefoner för telefonanvändning med händerna fria. Se till att slutföra parkopplings- och anslutningsprocedurerna.

Lär dig mer

Video: Ringa ett telefonsamtal

Använda ComPilot till ljudöverföring

Överför ljud trådlöst till hörapparaterna från valfri Bluetooth™-kompatibel ljudkälla, t.ex. Phonak TVLink, mobiltelefon och surfplatta, eller direkt via en 3,5 mm-kontakt eller eurokontakt.

ComPilot MP3 Outline

Använda ComPilot med en bärbar/stationär dator

Anslut enkelt Phonak ComPilot till en dator för IP-telefoni, t.ex. Skype-samtal, eller för att lyssna på musik med hörapparaterna.

Guide: Connecting Phonak ComPilot to PC/Laptop

using the Sennheiser BTD 500 adapter, REF: 076-0856

Using ComPilot with a Computer / Laptop