Support för Phonak RemoteControl App

Frågor och svar

App Remote Control Splash Page Smartphone

F: Är appen gratis?

S:

Ja.

F: Appen startar inte parkopplingsproceduren och fastnar på startskärmen. Vad ska jag göra?

S:

• Kontrollera smartphonen och dess operativsystem (OS). Appen kräver Apple iOS 7 eller 8 eller Android 4.0 eller högre.
  • Se till att Bluetooth är aktiverat på telefonen.
  • Avinstallera appen. Installera sedan om den och försök igen.

F: Hur parkopplar min kund appen med en streamer?

S:

Steg-för-steg-instruktioner för hur du parkopplar appen visas när appen har startats. Se även bruksanvisningen för ytterligare instruktioner.

Anmärkning: Streamern måste anslutas till Phonak Target en gång och fjärrkontrollsfunktionen måste aktiveras på streamern.

F: Finns det ytterligare parkopplingssteg som måste utföras för att appen ska kunna användas med en iPhone?

S:

Förutom parkopplingen med appen måste din iPhone även parkopplas med Phonak-streamern.

Se till att Phonak-streamern befinner sig i parkopplingsläge. I dina iOS-inställningar, välj Bluetooth och välj [enhetens namn] från listan.

Anmärkning: Kompatibla iPhones är 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6+.

F: Måste RemoteControl App parkopplas med hörapparaterna?

S:

Nej. Appen behöver endast parkopplas med en Phonak-streamer som ComPilot II eller ComPilot Air II.

F: Måste appen programmeras med Phonak-anpassningsprogramvaran?

S:

Nej. Kunden kan ladda ner och använda appen när som helst.

F: Kan kunden ansluta en streamer till mer än en telefon som kör Phonak RemoteControl App?

S:

Nej. En Phonak-streamer kan endast vara ansluten till en Phonak RemoteControl App åt gången.