Support för Phonak RemoteControl App

Översikt

App RemoteControl Smartphone

Bruksanvisning

User Guide: Bruksanvisning RemoteControl App

Övriga guider

Guide: Trådlösa tillbehör från Phonak till Venture/Belong hörapparater

for professionals and consumers

Video: Phonaks trådlösa kommunikationssortiment, trådlösa tillbehör för Venture och andra hörapparater

RemoteControl App – kompatibilitet

Många Phonakprodukter kan interagera med varandra. Se vilka produkter som är kompatibla.

kompatibilitet

EasyCall II Smartphone App Remote Control

Frågor och svar

F: Är appen gratis?

S:

Ja.

F: Appen startar inte parkopplingsproceduren och fastnar på startskärmen. Vad ska jag göra?

S:

• Kontrollera mobilen och dess operativsystem (OS). Appen kräver Apple iOS 7 eller 8 eller Android 4.0 eller högre.
  • Se till att Bluetooth är aktiverat på telefonen.
  • Avinstallera appen. Installera sedan om den och försök igen.

Se alla frågor och svar

• Har du en fråga? Vi finns här för att hjälpa dig

Skicka ett mail eller ring oss!