Support för Phonak Audéo™ Paradise

Översikt

Bruksanvisning

User Guide: Audéo P-312/13T

User Guide: Audéo P-R/RT

Övriga guider

Quick Guide: Mini Charger Case

Guide: Phonak Power Pack

Guide: Phonak Charger Case Combi

Anvisningar - direktanslutning

Video: Så här installerar och använder du TV Connector

Frågor och svar

Hur ansluter jag mina Phonak Audéo P till min iPhone?

1.    Gå till din iPhones hemskärm och tryck på ikonen "Inställningar".
2.    Tryck på "Bluetooth"-ikonen i inställningsmenyn.
3.    Tryck på knappen bredvid Bluetooth för att aktivera Bluetooth.
4.    Slå av dina Audéo P och slå på dem efter 5 sekunder.
5.    Efter ett par sekunder kommer namnet på din Audéo P att visas på iPhone-skärmen. Tryck på det för att välja den.
6.    Du kommer att se ett meddelande om att Bluetooth begär parkoppling. Tryck på ”Parkoppla”.
7.    En anslutningssignal hörs i den parkopplade hörapparaten.
8.    Din iPhone är nu ansluten till Audéo P

För mer information, besök https://product-support.phonak.se/