Roger™ Upgrader

Roger Upgrader är utformad för att säkerställa Roger-kompatibilitet för Phonak-enheter, exempelvis trådlösa mikrofoner (Roger Touchscreen Mic, Pass-around, inspiro, DynaMic), högtalare (Roger Dynamic SoundField) och multimediatillbehör (Roger Multimedia Hub, AudioHub).

Guide: Roger Upgrader fitting guide

for schools

Software Download: Roger Upgrader

for schools

Så här uppgraderar du automatiskt

Välj [Automatisk uppgradering] om du har flera Phonak-produkter som du vill använda tillsammans i ett Roger-nätverk.

Roger Upgrader - Automatic Upgrade

Så här läser du enhetsdata

Välj [Läs enhetsdata]

för mer information om en specifik enhet (t.ex. firmware-version, serienummer, osv).

Roger Upgrader - Read Device Data

Så här kontrollerar du vilka enheter som är kompatibla

Välj [Kompatibilitetsguide] för information om vilka enheter (firmware-versioner) som kan användas tillsammans i ett Roger-nätverk.

Roger Upgrader - Compatibility Guide

Så här uppgraderar du firmware manuellt

Välj [Manuell firmware-ändring] om du redan vet vilken version en enhet kräver.

Roger Upgrader - Manual Firmware Update

Så här hanterar du flera enheter

Skapa ett anpassningsbart lager med dina Roger-enheter med [Utrustningshanteraren].

Roger Upgrader - Equipment Manager