Support för Roger™ Focus II

Översikt

Bruksanvisning

User Guide: Roger Focus II uppladdningsbar

Övriga guider

Guide: Så här applicerar du Skinit-klistermärken

for consumers

Guider

Video: Så här ansluter du Roger Focus II till en mikrofon

Video: Så här sätter du i ett batteri i Roger Focus II

Video: How to put on Roger Focus II

Video: How to charge Roger Focus II

Video: How to mount the SlimTube on Roger Focus II

Video: Roger Focus II: How to measure the length of the SlimTube

Video: Så här slår du på Roger Focus II

Roger Focus II – kompatibilitet

Alla Roger-mikrofoner är kompatibla med Roger Focus.

Roger™ Focus – kompatibilitet

Många Phonak-enheter kan interagera med varandra. Se vilka produkter som är kompatibla.

kompatibilitet

Frågor och svar

F: Hur ändrar jag volymen?

S:

För att ändra volymen, tryck på knappen en gång för varje steg (2 dB) för att öka volymen från den fabriksinställda nivån upp till maximal volymnivå (4 steg = + 8 dB). För varje tryck hör du ett pip. När maximal volymnivå har uppnåtts hörs 2 pip (medel, hög).

När maximal volymnivå har uppnåtts ändrar nästa tryck volymen till minimal volymnivå (-8 dB från fabriksinställningen). Ytterligare tryck ökar volymen igen med 2 dB per steg. Det är en loopprincip. När standardvolym (fabriksnivå: 0) uppnås hörs ett längre pip.

F: Hur ställer jag in volymen med Roger inspiro (EasyGain)?

S:

Volymen kan ändras med hjälp av EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Både EasyGain och knappen Volymkontroll ändrar utnivån på samma sätt. Den valda volymkontrollnivån kvarstår tills den ändras igen med knappen Volymkontroll eller med EasyGain-funktionen i Roger inspiro. Dessutom kan

enheten slås av/på, batteribyte genomföras eller automatisk omstart av enheten ske utan att volymnivån ändras. Volymnivån vid uppackning (fabriksinställning) är 68 dBA, fritt fält.